Annonce:
Annonce:

TV: Aktieeksperten tager en spiller

Kampen om at blive Årets Investeringsmester 2011 går nu ind i sin afgørende slutfase.

Side 9-pigen er langt bagud i aktiespillet, hvor hun dyster med aktieeksperten Martin Lykke. (Foto: Screendump fra indslag)
Side 9-pigen er langt bagud i aktiespillet, hvor hun dyster med aktieeksperten Martin Lykke. (Foto: Screendump fra indslag)
Annonce:
Følg Dine penge

Endnu tre måneder har Side 9-pigen og aktieeksperten Martin Lykke, NPinvestor.dk til at afgøre, hvem der er bedst til at investere i de 20 mest handlede aktier.

Stillingen er foreløbig den, at aktieeksperten med megen held er kommet foran med et afkast af den fiktive kapital på 7-8 procent, mens Side 9-pigen med sine investeringer har været ramt særdeles hårdt og er nede med 25 procent.

- Martin Lykke, da denne konkurrence begyndte, sagde du ganske kækt, at året ville blive et fantastisk aktieår. Hvordan synes du selv det går?

- Personlig er jeg ganske godt tilfreds. Jeg har i gennemsnit lavet en procent om måneden og er nu langt foran. Det er rigtigt, at meget er gået galt galt på grund af krig, naturkatastrofer og Grækenlands økonomiske problemer, men personligt synes jeg det går ok.

Annonce:

- Side 9-pigen har denne gang valgt A.P. Møller-Mærsk, GN Store Nord og Lundbeck. Hvad synes du om det?

- Det er fint nok. Og jeg tror på, at Mærsk vil stige igen efter de store fald i år. På trods af Enhedslistens krav om øget beskatning af olien fra Nordsøen, så tror jeg, at A.P. Møller kan få en god oktober,

- Hvad har du selv valgt. Du har jo det meste af tiden været fedtspiller?

- Jamen, det siger du jo. Jeg har valgt at holde mine Novo-aktier og bytte TDC ud med Danske Bank.

- Er det fordi du tror, der kommer en bedre chef end Peter Straarup, der er på vej ud?

- Nej, jeg mener, at bankaktier er godt og vil få det bedre med den nye regering, der er nødt til at gøre noget godt for bankerne og dermed beskæftigelsen, siger Martin Lykke og fortsætter:

- Oktober er traditionelt månederne med store krak. 1929, 1987 og 2008 som eksempler, men jeg tror ikke på noget krak i oktober 2011. Dertil har markedet allerede set for mange dårligdomme.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: