Annonce:
Annonce:

Lånefusker: Jeg ville ikke snyde nogen

René Holmgren bedyrer, at der er tale om en fejl, når han har tjent styrtende på at lokke kunder til at ringe på overtakserede numre

Efter at være blevet afsløret lover fuskeren René Holmgren bod og bedring. (Foto: TV2)
Efter at være blevet afsløret lover fuskeren René Holmgren bod og bedring. (Foto: TV2)
Annonce:
Følg Dine penge

Efter Ekstra Bladets afsløring af René Holmgrens lånefup, kontaktede han mandag Ekstra Bladet fra sit skjul på Malta, hvor han bor. Han bedyrer sin uskyld og siger, at der er tale om en fejl.

Læs også: Lånehaj fusker igen

- Terminslaan.dk er en trafikside nu, som henviser til andre låneudbydere, så vi udbyder ikke lån mere. Den har været lukket ned i ni måneder.

- Vi ringede ellers i sidste uge til Terminslaan.dk og blev sat i kø i en halv time. Det kostede os 130 kroner, og hjemmesiden er først lukket ned, efter vi kontaktede dig. Det virker ikke helt tilfældigt.

- Det er en fejl, og det er jeg ked af. Jeg har ikke villet snyde nogen. Hvis folk har ringet forgæves til nummeret, må jeg jo finde ud af, hvordan jeg giver dem deres penge tilbage.

- Har I overhovedet tildelt nogle mennesker lån?

- Ja, det har vi engang i efteråret.

Annonce:

Læs også: Sådan snød Holmgren sidste gang

- Vi har talt med folk, som ikke har set en krone og samtidig er blevet lænset via jeres overtakserede 90-nummer, fordi I har lovet dem et lån, hvis blot de ringede ind. Hvordan forklarer du det?

- Hvis det er sket, så er det en fejl. Man kan ikke drive forretning ved at snyde folk. Vi er i gang med at få ryddet op.

- Du har tidligere fusket blandt andet ved at love kunder Mastercard, de aldrig fik og derefter smutte med indskuddet. Og nu er der flere, der er blevet snydt af dit firma, Det kan være svært at tro på, at det er en fejl...

- Der er blevet lavet nogle fodfejl dengang, og så skyldtes det også nogle uheldige omstændigheder. Men jeg ønsker at drive ordentlig forretning nu.

- Du siger, I er lukket ned, men Terminslaan.dk har en svensk søsterside, som fungerer på helt samme måde og som er oppe lige nu. Så helt slut med at snyde er det vel ikke?

- Den skal lukkes nu.

- Hvorfor snyder du folk?

Annonce:

- Det gør jeg ikke, Jeg forsøger at drive en ordentlig forretning, og er der nogle, der er blevet charget for opkald, hvor de ikke er kommet igennem, så skal de have deres penge tilbage,

Læs også: Lars blev franarret 2900 kroner

-Hvordan vil du konkret give dem det?

- Det kan jeg ikke lige på stående fod, men jeg vil sørge for, at man kan komme i kontakt med mig på hjemmesiden, Så vil jeg forsøge at finde ud af noget.

Rådet er hermed givet videre. Er du blevet snydt af René Holmgen så gå ind på Terminslaan.dk og se, om det er muligt at skrive til ham. Hvis det er, så skriv til ham, hvor mange penge, du har mistet og kryds så fingre for, at han giver dig pengene retur.

Ved du noget? Send en sms/mms (alm. takst) til 1224 eller mail til os på 1224@eb.dk.

Sådan fupper han

1 Fupnummeret begynder med, at kunden laver en ansøgning på nettet med blandt andet navn, cpr-nummer og mail.

2 Herefter får kunden en mail, som skal printes ud, udfyldes og sendes i papirform til Terminslaan.dks adresse i England. Af mailen fremgår det også, at kunden - hvis denne har lyst - kan få et større lån. For at det kan lade sig gøre, skal der foretages et opkald til firmaet i åbningstiden.

3 Men det er rent fup. Nummeret til firmaet er nemlig et overtakseret 90-nummer, og der sidder ikke nogen i den anden ende til at tage imod opkaldet og give et lån. I stedet sættes kunden i telefonkø med en god gang klassisk musik i baggrunden. Og derefter begynder nedtællingen. Du er nummer tre i køen, du er nummer to i køen etc. Efter et pænt tidsrum - det kan være alt fra 12 minutter til en halv time - er der hul igennem til enten en telefonsvarer eller optagettone. Jo længere ventetid, jo flere penge ned i svindlerens lomme.

4 De desperate kunder henvender sig gentagne gange, og på den led har René Holmgren gang i en sand pengemaskine, uden at han selv skal røre en finger. Efter at Ekstra Bladet er gået ind i sagen, har René Holmgren lukket hjemmesiden. Men han forsøger stadig at narre svenskerne med en helt identisk hjemmeside, som du kan finde på adressen smspengarlan.be. Eneste forskel er sproget.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: