Annonce:
Annonce:

Fotograferer kunders nummerplader

null

Annonce:
Følg Dine penge
Trusler er en helt almindelig del af Jens Benny Sørensens arbejdsgang. Alle de flyttekunder, Ekstra Bladet gennem de seneste år har været i kontakt med, kan berette om både telefontrusler og truende e-mails med store erstatningskrav.

’Jeg skal kraftedeme fortælle dig, at jeg ved, hvor du bor’, har han tidligere sagt til en jysk flyttekunde, der ikke ville betale en stor ekstraregning.

Kunden blev efterfølgende så bange for at bo i sit hus, at hun i en lang periode boede hos en bekendt.

’Oplys din adresse’
Da Melanie Uldal Sittinieri fra Valby for nylig oprettede en Facebook-gruppe, der advarede mod Jens Benny Sørensen og Brøndby Flytteforretning, modtog hun kort efter et brev, hvor han truer med strafferetligt og økonomisk efterspil, hvis ikke hun straks trækker udsagnene tilbage.

’Samtidig opfordres du til at oplyse din nuværende adresse, således at myndighederne kan rette henvendelse, hvor du opholder dig nu’, skriver flyttemanden, der ellers ikke er ansat af myndighederne, videre i truslen.

Forinden havde hun oplevet, at Jens Benny Sørensen ved afleveringen af hendes opmagasinerede møbler fotograferede både hende, hendes kæreste, deres bil og bilens nummerplade. Da der var tale om en lejebil, kontaktede han sågar firmaet for at høre, om lejeren havde rent mel i posen, og om de var klar over, at deres bil blev brugt til at drive flytteforretning.

Sur på Ekstra Bladet
Der var heller ikke gået mange timer, fra Ekstra Bladet forsøgte at få en kommentar fra flyttemanden, til en klage med et opsigtsvækkende erstatningskrav tikkede ind på faxen.

’Inden Ekstra Bladet igen videregiver udokumenterede, ensidige påstande, opfordres mediet til at overholde dets pligt til at videregive korrekte oplysninger. I modsat fald tages der forbehold om erstatningskrav mod Ekstra Bladet i størrelsesordenen en halv million for tort og skade’, skriver han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: