Annonce:
Annonce:

Sådan tjener du penge uden at arbejde

Annonce:
Følg Dine penge

Tjen penge på din krop
- Har du mod på at lægge krop til videnskabelig forskning, kan der være gode penge at hente. Ifølge stifteren af Forsøgsperson.dk indbringer et forsøg typisk mellem 600 og 1000 kroner. Der er indberetningspligt til skattevæsnet.

- Betalingen afhænger meget af, hvilken slags forsøg, der er tale om. Ved nogle forsøg handler det om at gennemgå forskellige konditests samt spise sundt, mens andre er mere ubehagelige. Lige nu søger forskere fra Århus raske mænd til et forsøg, hvor der indgå en muskelbiopsi. Forsøget honoreres med 2000 kroner plus dækning af transportudgifter.

- Den videnskabelige etiske komité holder løbende et øje med nye forsøg for at undgå farlige tilfælde.

- Læs mere på Forsøgsperson.dk

rkivfoto: jens panduro

Annonce:

Bliv headhunter
- Har du det rette netværk, og er du god til at finde den rette medarbejder til et job? Så kan du tjene gode penge som headhunter.

- På SpotAjob.dk kan forskellige virksomheder slå nye job op og udlove en dusør til vedkommende, som finder den rette medarbejder. Minimumdusøren er 2000 kroner, men for nyligt udlovede den engelske virksomhed Black Star en dusør på 90.000 kroner for at finde virksomheden en ny medarbejder.

- Finder du den rette medarbejder, deler I sammen dusøren. Ender du selv med at få jobbet, får du hele dusøren.

- Det er typisk it-job, der bliver slået op, men også job som pædagog eller klubleder, bliver annonceret på hjemmesiden. Lige nu annoncerer cirka seks virksomheder på hjemmesiden, og det er gratis at slå et job op.

- Ifølge marketingansvarlig Anders Bach Nielsen leder annoncering på SpotAjob.dk til cirka én ansættelse om måneden. Polfoto

Annonce:

Bliv detektiv
- Går du med en indre Sherlock Holmes, er der mulighed for at prøve dine detektiv-evner af i virkelighedens verden. På hjemmesiden crimecode.com vrimler det med efterlysninger på forsvundne biler, cykler, heste og katte, og dusøren er typisk ganske god.

- Typisk ligger dusøren på 1000 kroner - loftet er på 5000 kroner.

- Alle kan blive detektiver, og det er gratis at oprette en profil. Herefter får du relevante efterlysninger tilsendt, det kan være efterlysninger i dit nærområde.

- Indehaveren af hjemmesiden Michael Odsgaard oplyser, at der kun udbetales dusør cirka fem gange om året. Langt de fleste efterlyste ejendele eller kæledyr dukker nemlig op af sig selv. foto: johnny frederiksen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
rockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: