Annonce:
Annonce:

Ugen i Aktieland: Dansker tjente 4,6 mio på tre timer

Det var en god forretning for en dansk daytrader, der i denne uge tjente 4,6 mio. kr. på tre timers aktiehandel

Nogle har et helt særligt talent for at sidde hjemme i sofaen og tjene penge på aktiehandel, når det går amok på børserne. En dansker er en af dem - han tjente i denne uge 4,6 millioner på tre timer. (Arkivfoto: AP)
Nogle har et helt særligt talent for at sidde hjemme i sofaen og tjene penge på aktiehandel, når det går amok på børserne. En dansker er en af dem - han tjente i denne uge 4,6 millioner på tre timer. (Arkivfoto: AP)
Annonce:
Følg Dine penge

De fleste vil sige, at man ikke skal handle alt for voldsomt, når man investerer i aktier, og det er bedst at holde sine aktier og ikke kigge for meget på de daglige udsving.

Den regel gælder ikke for en af mine venner, Flemming Kozok. Han satsede og i denne uge tjente han hele 4,6 millioner kroner på tre timers handel i to amerikanske aktier.

Ugen i Aktieland: Nu gik det lige så godt

Kozok handlede onsdag voldsomt og intensivt i tre timer i de to amerikanske realkreditselskaber Fannie Mae og Federal Home, og med en gevinst på 4,6 mio. kr. på små tre timers arbejde, er der sat en ny daglig rekord for den danske daytrader. Den tidligere rekord lå på lidt under en million kroner på en dag.

Flemming startede med at handle aktier i omkring år 2000, og det var med en startkapital på kun 32.500 kroner. Så han har gjort det, som rigtig mange aktiehandlere drømmer om, nemlig at leve af at handle aktier.

Annonce:

Min egenudviklede valutarobot tjente onsdag 1,1 procent, og det var jeg glad for, men det resultat blegnede lidt i forhold til Kozoks resultater på aktiemarkedet.

Et specielt talent
Det er kun få mennesker, som jeg kender, der har Kozoks helt specielle talent for aktiehandel - men mindre kan også gøre det.

Ugen i Aktieland: Comeback til folkeaktierne

Eksemplet viser, at det for nogle godt kan betale sig at handle meget, selvom der selvfølgelig er gebyrer, der skal betales ved hver handel. Det er blandt alle eksperter god latin at sige, at private investorer ikke kan handle aktier selv, men nogle kan altså godt – og det med et svimlende godt afkast.

Flemming Kozok har samlet set tjent omkring 27 millioner kroner efter omkostninger på daytrading, siden han begyndte i år 2000.

Og hvordan fejrede Kozok så den store gevinst?

Han tog til Distortion på Blågårds Plads på Nørrebro, og gav dermed lidt mere mangfoldighed til festen. En aktiespekulant kan nemlig også godt være til gadefester, selvom man lige har tjent 4,6 millioner.

[[[[[

Finansmanden Martin Lykke, der i Danmark er medejer af npinvestor.dk og npforex.com, vil hver uge komme med sine kommentarer til, hvad der sker på aktiemarkedet.

Det sker under overskriften 'Ugen i Aktieland'.

Martin Lykke har de seneste 20 år beskæftiget sig med de finansielle markeder, hvoraf de seneste syv år har været fra verdens finansielle centrum, London. Via npinvestor.dk kan man som aktie-interesseret følge daglige nyheder og som det eneste sted i Danmark gratis se aktiekurser i realtid.

]]]]]
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: