Ufattelige erstatningskrav - der gik igennem

Der er ingen grænser for, hvad nogle mennesker søger - og får - erstatning for. Se fem vilde eksempler her

Mister du stemmen efter at have skældt for meget ud på dine elever, så gør som en lærerinde fra London og sagsøg skolen. (Arkivfoto: Klaus Holsting)
Mister du stemmen efter at have skældt for meget ud på dine elever, så gør som en lærerinde fra London og sagsøg skolen. (Arkivfoto: Klaus Holsting)

Der er snart ikke det, du ikke kan tjene penge på i dag. Fem kreative mennesker har formået at vende deres ulykke til held ved ufattelige erstatningskrav. Ifølge websitet Injuryclaimsnationwide.com skal der ikke de store skader til, før du kan score kassen.

Erstatning for skideballer
Kender du den om lærerinden, der skældte ud på eleverne. Ja, nu gør du. I London fik lærerinden Joyce Walters nok af at råbe af sine elever og ende med en hæs stemme. Faktisk var hun så fortørnet, at hun endte med at sagsøge skolen for intet mindre end 1,3 millioner danske kroner. Overraskende nok vandt hun sagen - så mon ikke, hun har penge nok til et livsvarigt forbrug af strepsils til den ømme hals.

Sådan får du en billigere forsikring

En dyr spytklat
Da David Jenkins stopper på en Shell-tank efter en lang aften, går der ikke længe, før han bliver opmærksom på to smukke damer. Efter en kort snak med kvinderne kommer en rapper fra gruppen N-Dubz også ind på tanken. Ligesom David har rapperen svært ved at holde øjnene fra de to skønheder. Men uheldigvis for ham bider kvinderne ikke på krogen.

Om stjernen ikke er vant til den reaktion, melder historien ikke noget om, men da han begynder at blive pågående og voldelig overfor kvinderne, træder David til - kun for at modtage en spytklat fra rapperen. Det er måske en situation, de fleste ville have trukket på skuldrene over, men for David kom der dollartegn i øjnene. Efter en tur i retten måtte den tårevæddede rapper af med intet mindre end 40.000 kroner til den bespyttede redningsmand.

Dækker din forsikring, når skaden er sket?

Ingen billig blondine
Blondiner har det bare sjovere – det kunne i hvert fald forklare, hvorfor en kvinde i en årerække fik afbleget sit hår en gang om ugen hos frisøren. De fleste ved godt, at en afblegning er en hård omgang for håret. Men først da den engelske kvinde begyndte at tabe håret, mente hun, at det var tid til at holde igen – dog først efter hun fik 50.000 kroner i erstatning fra salonen.

Mobilsnak bag rattet kan blive dyrere end du tror

Gokart-skade kvitteres med 130.000 kroner
Det er ikke altid billigt at deltage i en bachelorfest. Men det kender en mand fra London løsningen på. Han får nemlig andre til at betale for sine fuldemandsulykker. Efter indtagelse af store mængder alkohol skulle manden sammen med den øvrige flok gennemgå den traditionelle gokarttur. Af knap så mystiske årsager kører manden desværre galt og ender med en hovedskade. Da han efterfølgende bliver degraderet på sin arbejdsplads, som følge af hovedskaden, får han nok og slæber gokart-firmaet i retten – og med en erstatning på 130.000 kroner var det vist ikke en dum beslutning.

Så skøre anmeldelser får forsikrings-selskaberne

Selvforskyldt uheld giver 11-årig 100.000 kroner
Det er svært at være 11 år, som Krumme engang sang. Og det er heller ikke nemt at færdes i trafikken. Uheldigvis måtte en 11-årig dreng opleve det på egen krop. Heldigvis var skaden ikke stor, men det var erstatningen til gengæld.

Da drengen trådte ud på vejen uden at kigge sig for, blev han ramt af en bil og brækkede anklen. Selvom fodbolden nok måtte lægges på hylden for en tid, så kan han glæde sig over en check, der kan købe et mindre fodboldhold.

Vil du være sikker på, at du har den rigtige dækning? Så indhent forsikringstilbud her