Annonce:
Annonce:

Kraftig stigning i tvangsauktioner

Krisen på boligmarkedet er langt fra overstået. Antallet af tvangsauktioner og antallet af ejendomme overtaget af realkreditinstitutter stiger fortsat kraftigt

Annonce:
Følg Dine penge

Mens realkreditinstitutter, banker og ejendomsmæglere forsøger at tale ejendomspriser og -handler op afslører de tørre tal, at det bliver værre og værre på boligmarkedet.

Antallet af tvangsauktioner er steget med 45% i forhold til måneden før. Den seneste opgørelse fra www.tvangsauktioner.dk, som annoncerer alle kundgjorte tvangsauktioner over fast ejendom i Danmark, viser, at der er kundgjort 581 ejendomme på tvangsauktion til afholdelse i juni 2010.

I forhold til maj 2010, hvor antallet var 402 tvangsauktioner, er dette en stigning på 179 auktioner eller svarende til en procentvist stigning på 45%.

Sammenlignet med juni måned 2009, hvor der blev kundgjort 512 tvangsauktioner, giver dette en stigning på 13%.

Realkreditrådet har endnu ikke offentliggjort hvormange ejendomme realkreditinstitutterne har overtaget i anden kvartal af 2010, men antallet af overtagne ejendomme ventes at komme i nærheden af 550. Realkreditrådet opgjorde antallet af overtagne ejendomme efter første kvartal til 461, hvilket er det højeste antal i 15 år.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: