Her er Danmarks dyreste lejlighed

Har du 18.5 millioner i overskud, kan du blive ejer af Danmarks pt dyreste lejlighed

Lejlighederne i Tuborg Havnepark går for at være landets dyreste. Lige kan du blive ejer af en penthouse i havneparken - hvis du har 18,5 millioner... (Foto: Jan Unger)
Lejlighederne i Tuborg Havnepark går for at være landets dyreste. Lige kan du blive ejer af en penthouse i havneparken - hvis du har 18,5 millioner... (Foto: Jan Unger)

Danmark har fået en ny dyreste lejlighed. I Tuborg Havnepark, der er kendt for at huse mondæne kriminelle som Stein Bagger og Brian Sandberg, ligger den prangende hybel, der er sat til salg for den nette sum af 18,5 millioner kroner. Det skriver boligsitet boliga.dk.

Helleruplejligheden ligger på sjette sal og fylder hele 202 kvadratmeter. Fra den ene store tagterrasse har man fin udsigt over havnen, og der er adgang til terrassen fra flere af lejlighedens seks værelser og køkkenet.

Thomas og Renée køber penthouse til syv millioner

Designerbygningen, lejligheden er en del af, er bygget i 2007. Med i prisen får du egen plads i p-kælderen, elevator til døren og dørtelefon med kamera. På lejlighedens anden tagterrasse kan man nyde et aftenbad i jacuzzien, mens man nyder udsigten over Øresund. Bliver det for koldt, kan man fortsætte i spabadet i et af lejlighedens to store badeværelser. Kajplads til båden skal du dog smide lidt ekstra slanter for.

84000 i månedlig husleje
Er du fristet af lejligheden og villig til at give udbudsprisen, skal du lige hive 925.000 kroner op af lommen. Og så kan du regne med at slippe godt og vel 84000 om måneden for at bo i den lækre penthouselejlighed.

Ugens tilbud: Penthouse-lejlighed til 600 mio. kr.

Måske skal du dog forsøge at få et lille nedslag, før du sætter dine kragetæer på købskontrakten. I 2008, da husfesten var i fuld gang, købte lejligheden nuværende ejere den for bare 12,5 millioner, skriver boliga.dk.

Kan I slet ikke blive enige om prisen, kan du kigge i en af de andre bygninger i Tuborg Havnepark. En af naboerne har nemlig sat sin penthouselejlighed til salg for kun 14.995.000 kroner. Det er ligefrem billigt, når man sammenligner med en anden penthouselejlighed, der i 2008 blev handlet for 24,5 millioner kroner.

Se billeder af den dyre lejlighed her