Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Nyt på boligmarkedet: AI og 3D-skanninger ændrer alt

De teknologiske fremskridt ændrer allerede nu måden, vi køber og sælger bolig på. Og i fremtiden bliver det kun endnu vildere, fortæller digital ejendomsmægler.

Foto: Estaldo
Foto: Estaldo
Annonce:
Følg Dine penge

Kunstig intelligens og de mange nye muligheder, det fører med sig, spås at være årsag til markante ændringer i måden, vi arbejder og lever vores liv på i fremtiden.

Det gælder også på boligmarkedet, hvor teknologiske fremskridt allerede har gjort deres indtog, mens andre venter lige om hjørnet.

Det fortæller Jakob Neua Nørgaard, der er indehaver og direktør hos den 100 procent digitale ejendomsmægler Estaldo, der siden 2020 har gjort sit indtog på det danske boligmarked

Hos Estaldo har de netop fra starten satset på at udvikle og udnytte de teknologiske muligheder, fortæller han, og virksomheden tilbyder da også som den eneste mægler i Danmark 3D-skanninger af alle boliger, de har til salg.

Læs mere om Estaldo her.

Fremvisninger fra sofaen
3D-skanninger betyder, at potentielle kunder kan tage en virkelighedstro tur rundt i boligen hjemme fra sofaen, hvor man i ro og mag kan komme rundt i alle hjørner og kanter af boligen.

- Det er virkeligt smart, og det undrer os, at det ikke er standard hos alle andre mæglere. Både som køber og sælger er der en lang række fordele ved at anvende 3D-modeller af boligerne i tillæg til de klassiske ejendomsmæglerfotos, siger Jakob Neua Nørgaard.

Du kan se et eksempel på Estaldos 3D-teknologi i videoen nedenfor.

Artiklen fortsætter under videoen...

 

Fordelen ved 3D-skanninger er nemlig, at du modsat de klassiske fotos taget af en mægler får et usminket indtryk af boligen og en korrekt gengivelse af rumstørrelse og pladsforhold, forklarer han videre.

Giver hurtigere salg
- 3D-skanningerne betyder, at købere tager digitale fremvisninger hjemme fra stuen. På den måde får man som boligsælger endnu flere ”besøgende” end hos andre ejendomsmæglere, hvor man kun kan se billederne. Det giver en enorm værdi for både køber og sælger, siger Jakob Neua Nørgaard.

Samtidigt kan man med 3D-skanninger meget nøjagtigt måle op, om der eksempelvis er plads i stuen til ens sofa, spisebord osv., så man får et bedre indtryk af boligens muligheder.

Artiklen fortsætter under billedet...

CEO i Estaldo, Jakob Neua Nørgaard. Foto: Jonathan Søe
CEO i Estaldo, Jakob Neua Nørgaard. Foto: Jonathan Søe

- Og ved at benytte de digitale muligheder, vi har til rådighed, bliver køberne bedre klædt på til deres fremvisninger. Al data peger på, at det giver flere fremvisninger og et hurtigere salg, fortæller Jakob Neua Nørgaard.

Her kan du læse mere om Estaldos smarte digitale løsninger.

Digitale håndværkertilbud
Men det slutter ikke der, forklarer han. Med AI-teknologi vil man snart kunne tage et håndværkertilbud, der de senere år er blevet mere populære, og i løbet af få sekunder se, hvordan de vil se ud efter en ønsket renovering. Både indvendigt og udvendigt, og med og uden møbler.

- Det giver køberne mulighed for at se og forstå potentialet i et hus, hvor fantasien måske ikke rækker til at se, hvad det kan blive til, siger Jakob Neua Nørgaard og uddyber:

- Omvendt vil man også hurtigt kunne se, om drømmen er mulig, eller om man skal finde et andet hus at kigge på.

I dag er den slags computeranimerede grafikker dyre og tidskrævende at lave, men om kort tid vil det være en opgave, der tager få sekunder..

- Alt, hvad vi gør, handler om at gøre det så nemt og retvisende for købere at finde den rigtige bolig. Og for vores kunder handler det om at have de rette værktøjer, når handlen skal lukkes med potentielle købere. Og der er teknologien ekstremt nyttig, når man bruger den rigtigt, slutter han.

Læs mere om dine muligheder for at købe og sælge bolig hos Estaldo.

Der er penge at spare med Estaldo

Estaldo er Danmarks digitale ejendomsmægler.

Estaldos ejendomsmæglere klarer hele boligsalget for dig, hvis du blot klarer fremvisningerne. I enkelte udvalgte byer, er der mulighed for at tilkøbe fremvisningsservice.

Fast salær 12.500 kr.
Markedsføring 1.500 kr.
Billeder, 3D og plantegning 2.995 kr.
I alt kun 16.995 kr.

Ifølge tal fra Videncentret Bolius ligger gennemsnitsprisen for et boligsalg med en traditionel mægler nemlig på mellem 50.000 og 75.000 kroner, hvortil der typisk kommer udgifter til markedsføring på 10-15.000 kr.

Læs mere om dine muligheder hos Estaldo.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: