Drop færdigretten: Himmelsk torsk på 20 minutter

Fisk er redningen når du vil have hurtig og hjemmelavet aftensmad

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Det er så let at lade sig friste af en færdigret eller lave en bolognese på 20 minutter, men drop det, og lad fisken være din frelse. Stegt fisk er hurtigt, og med hjælp af lidt bagepapir kommer fisken aldrig til at hænge fast på panden.

I mine øjne kan stegt fisk konkurrere med ethvert stykke kød. Til gengæld er det hurtigere at tilberede og skal sjældent laves, før tilbehøret er klart.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+