Efter pizza-skænderi i Esbjerg: Nu er de gode venner

Så er der endeligt julefred i Esbjerg: Pizza-mand og fødevarekontrol kan igen tale sammen

Noradin Kurdistany fra Babylons Pizza og  Fødevarestyrelsen havde en dårlig dialog. Men nu er alt godt. Privatfoto
Noradin Kurdistany fra Babylons Pizza og Fødevarestyrelsen havde en dårlig dialog. Men nu er alt godt. Privatfoto

For et par uger siden beskrev Ekstra Bladet, hvordan den esbjergensiske pizzamand Noradin Kurdistany og Fødevarekontrollen var røget i totterne på hinanden.

I lokale medier beskyldte en chef i Fødevarestyrelsen pizzeriaets personale for dårlig opførsel.

- Denne virksomhed har været modstræbende i sit samarbejde, man stimler sammen om den tilsynsførende og står og råber op, lød hendes anklage i Jyske Vestkysten.

Genmæle
Det skete efter, at Babylons Pizza havde fået en bøde på 2.500 kr. for ikke at samarbejde under et kontrolbesøg.

I Ekstra Bladet tog Noradin Kurdistany til genmæle.

- Det var altså hende, kontrolløren, som råbte og skreg og tyssede på sin rolige, mandlige kollega, når han havde nogle fornuftige bemærkninger, sagde han.

Noradin Kurdistany giver Fødevarestyrelsen svar på tiltale: - Det var altså hende, kontrolløren, som råbte og skreg og tyssede på sin rolige mandlige kollega, når han havde nogle fornuftige bemærkninger. Privatfoto Fødevarer Pizza-skænderi i Esbjerg: Hun råbte og skreg

Han afviste på det klareste, at stedets personale skulle have stimlet sammen om Fødevarestyrelsens medarbejder på en truende måde.

Samarbejde og god dialog
Men nu er der omsider julefred i det sydvestjyske.

'Virksomheden har samarbejdet og der har været en god dialog ved dette kontrolbesøg,' skriver Fødevarekontrollen i en ny kontrolrapport.

17 gange i år har Fødevarekontrollen besøgt fødevarevirksomheder i gaden. Syv steder – svarende til 40 procent - fik i alt 15 sanktioner for typisk grelle brud på fødevarelovgivningen. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk Forbrug Her er Danmarks ulækreste gade

52 kommentarer
Vis kommentarer