3 rejseapps til dig der planlægger undervejs

Her har du tre apps, der klæder dig på til den spontane rejsen

(Foto: Foto Jason Priem/Flickr)
(Foto: Foto Jason Priem/Flickr)

Mange kan godt lide at tage af sted uden den store forudlagte plan – ende på en destination og rejse rundt, som det passer os. Men sommetider kan det være svært at finde et hotel, som både lever op til de standarder, man søger, og samtidig er billigt.

App'en ved hvor du er
I den forbindelse lancerer hotelsøgemaskinen Trivago en ny app. Den hjælper med at finde det billigste hotel i nærheden, når man er på farten. Den er gratis og findes til iPhone og Android.

Det smarte ved app'en er, at den bruger telefonernes GeoLocation-System. Altså telefonens GPS-transmitter. Via enkelte klik, kan man nemt se, hvilke hoteller der er lige i nærheden. Oven på en lang dag med rejse eller seværdigheder behøver man derfor ikke gå byen rundt for at finde et sted at sove.

Udover at finde de nærmeste hoteller kan den også sætte filtre på, så man finder det bedste hotel ud fra de kriterier, man har. Det kan være pris pr. nat, afstand fra centrum eller attraktioner. Samtidig får man vurderinger fra tidligere besøgende.

Sidder man i Paris og vil bo maximum 500 meter fra Eiffeltårnet på et værelse med wifi og minimum 3 stjerner, hvor der serveres morgenmad, kan Trivago-appen finde det helt rigtige sted for dig.

Andre gode rejseapps
Skal du ud og rejse, kan man med fordel fylde telefonen op med apps. Udover Trivago til at finde hoteller, kan app'en AroundMe været nyttefuld, når man har bruge for at finde noget. Det kan være hvad som helst. Parkeringspladser, hospitaler, supermarkeder, restauranter. Alt hvad der skulle være brug for. En anden app, som man vil få brug for på rejsen, er Skyskanner. Den er behjælpelig, når man skal booke fly. Den finder de bedste tilbud og gør det overskueligt at bestille dem.

Med disse apps kommer du ikke til at mangle noget. Og du er sikker på at få de bedste tilbud.

0 kommentarer
Vis kommentarer