30 procent på Tinder er allerede gift

Datingmarkedet er ikke nemt – men afsløringerne i en ny BBC-rapport, gør det bestemt ikke nemmere

Gad vide om hun allerede er gift? (Foto: Flickr/Pedro Ribeiro Simo?es)
Gad vide om hun allerede er gift? (Foto: Flickr/Pedro Ribeiro Simo?es)

'Ung, fri, på Tinder.. Og gift?' – ny rapport fra BBC Newsbeat afslører uventede tendenser hos folk, der allerede er gift og i forhold. De såkaldt 'allerede afsatte' dukker nemlig i hobetal op på datingapp'en Tinder, hvor de udgiver sig for at være single og dermed gør livet sværere for alle de reelle singler, som forsøger at navigere i et evigt foranderligt datingmarkedet.

Selv om undersøgelsen kun har haft fat i 621 personer, og dermed udtaler sig på et tyndt grundlag, så er det den peger os imod dog alligevel en smule foruroligende.

Er du heller ikke glad for at lægge mobilen fra dig på ferien? (Foto: Flickr/Michael Coghlan) Ferie Elsker du mobilen højere end mor?

Af de 621 deltagere, som alle har en profil på Tinder, svarer 12 pct. nemlig, at de er i et forhold, mens yderligere 30 pct. oplyser, at de er gift.

Tinder oplyser i en officiel meldelse til BBC:

– Vi får hundredvis af succeshistorier ind via mailen hver uge – både om forlovelser og bryllupper.

En østrigsk dreng brugte sin PlayStation 4 til at søge efter materiale om, hvordan man fremstiller en bombe – nu er han anholdt. (Foto: Sony PlayStation) Elektronik Teenager anholdt: Brugte PS4 til at lære om bomber

Samtidig oplyser folket bag den populære dating-app.

– Tinder er et socialt netværk, og der er mange måder at bruge det på – ikke kun til dating. Folk bruger det også til at fidne venner, skabe netværk eller til at møde nye mennesker, når de rejser.

17 kommentarer
Vis kommentarer