App'en der slår op med kæresten for dig

Nettet har gjort det nemmere at finde andre, der (også) leder efter en kæreste – nu gør nettet det også nemmere at slippe af med dem igen

Det forfærdelige øjeblik. Det kan du nu slippe for. (Foto: Flickr/Elizabeth Ashley Jerman)
Det forfærdelige øjeblik. Det kan du nu slippe for. (Foto: Flickr/Elizabeth Ashley Jerman)

Lige som man troede, det ikke kunne blive værre end Tinder, Grindr, Happn og hvad der ellers allerede er derude – blev det det.

Velkommen til Binder. App'en der dropper kæresten for dig, hvis du ikke selv har n..... til det. Eller hvis personen ikke fatter (eller vil fatte), at du faktisk har droppet ham/hende i en helt almindelig sms.

Danskerne kan endnu ikke købe Apple Watch, men rygterne om en ny, forbedret udgave svirrer allerede på internettet. Her er det Apple Watch Sport, som portrætteres. (Foto: Yasunonu Ikeda/Flickr) Elektronik Rygte: Apple Watch 2 med selfie-kamera

App'en bliver beskrevet som: 'den lette måde at slippe af med folk. Med et swipe har vi taget alt smerten ud af bruddet.'

Ved først at indtaste navn, køn og telefonnummer på den person, man gerne vil af med, og derefter vælge en årsag, som f.eks. kan være 'jeg føler, at jeg er midt i et mareridt og ikke kan vågne', og så til slut swipe til højre, smider man personen i skraldespanden, altså i 'the bin'.

Herefter modtager den uønskede person en besked med årsagen til bruddet – i den meget direkte form. Der står:

– Din (nu) eks siger, 'jeg føler, at jeg er midt i et mareridt og ikke kan vågne'. Undskyld du er blevet smidt i skraldepanden.

Elektronik TV: Breinholt uden mobil – det går ikke sååå godt

I en anmeldelse i App Store står der:

– Genialt. Jeg har forsøgt at slippe af med min dame i flere måneder, men hun ville ikke fatte pointen. Binder var PRÆCIS, hvad jeg har brug for til at trænge igennem.

Har du én, du gerne vil af med, kan du finde app'en til iOS her og Android her.

 

10 kommentarer
Vis kommentarer