Apple anno 2015 – hvad bringer året?

TechRadar spår om, hvad kommer vi til at se fra Apple i 2015

Måske byder Apple på flere retinaskærme - som i 27
Måske byder Apple på flere retinaskærme - som i 27" iMac'en - i 2015 (Foto: PR)

Her er, hvad teknologi-sitet TechRadar tror (og i visse tilfælde håber på), at Apple kommer med i 2015.

1. Nyt Apple Watch
Indtil videre har de lange rækker af smart watches ikke budt på de helt store 'must haves'. Der har været fede features, men ikke uundværlige features. TechRadar glæder sig til at se, hvad Apples udviklere findere på til Apple Watch, som kommer i starten af 2015.

2. Flere retinaskærme
Apple har efterhånden fået retinaskærme godt integreret. I 2014 kom den nye 27" iMac med 5K-skærm med fire gange så mange pixels som en standard 27" iMac-skærm. TechRadar forudser, at disse skærme også vil blive virkelighed for mindre iMacs og Macbook Air 2. Spørgsmålet er, hvad prisen bliver. Retinaskærme er ikke ligefrem kendt for at være billige - 27" iMac med 5K-skærm koster 19.999 kr.

Ifølge rygter vil Samsung Galaxy S6 komme i to versioner – lige som det var tilfældet med Galaxy Note 4. (Foto: AP) Elektronik Samsungs nye supermobil på vej

3. iPad Air 3, iPad Mini 4 og måske endda iPad Pro
De første iPad Air og iPad Mini vil i 2015 vise deres alderstegn – specielt ,når næste iOS-opdatering melder sin ankomst. TechRadar forudser, at forbrugerne i 2015 får noget at skifte til. Måske kommer vi endda til at se den berygtede iPad Pro – en iPad med større skærm til 'power-brugere'.

4. Selvfølgelig iPhone 6S
Apple følger en nogenlunde fast rytme med nye iPhone-lanceringer ca. hvert halve år. Så mon ikke vi får en iPhone 6S at se i 2015? Og måske også en iPhone 6C.

Med disse hjælpemidler kan du have frisk ånde hele dagen. (Pr-foto: Breathometer Mint) Elektronik Undskyld, men du har dårlig ånde

5. En 'pen'
Steve Jobs afskrev alle muligheder for, at Apple nogensinde ville lancere en 'pen' med deres produkter. Men han afskrev også så meget andet – f.eks. syvtommer tablets (iPad Mini er 7,9 tommer). Derfor vil TechRadar heller ikke afvise, at Apple vil præsentere en pen i 2015 – måske til iPad Pro. Og mon ikke det også kommer til at have betydning, at Samsung Galaxy Note 4, der vælter sig i gode anmeldelser, kommer med en pen?

Se flere Apple-spådomme fra TechRadar her.

0 kommentarer
Vis kommentarer