Apple tracker dit sexliv

I app'en 'Sundhed' i den kommende opdatering af Apples iOS-styresystem får du mulighed for at følge dit sexliv

Er der nok action på lagnerne? Det kan Apple fortælle dig (Foto: Colourbox)
Er der nok action på lagnerne? Det kan Apple fortælle dig (Foto: Colourbox)

Er du i tvivl om, hvor ofte du tager en af de festlige omgange på lagnerne, og om det egentlig er ofte nok, så er den kommende styresystemsopdatering fra Apple, iOS 9, noget for dig. I den præinstallerede app Sundhed giver opdateringen dig nemlig mulighed for at tracke dit sexliv. Det skriver appadvice.com.

Læs også: Apple samler alle dine sundhedsdata for dig

Som en del af Sundheds-app'en lancerer Apple i iOS 9 funktionen 'Reproductive health', altså reproduktionshelbred, hvor brugere kan registrere, når de har sex og følge sexlivet på en kurve.

På den måde kan app'en give dig indblik i hvilke ugedage, det statistisk set er bedst at planlægge at se fodbold med vennerne, hvis du ikke vil risikere at gå glip af kærestens mest 'lagenstemte' dag.

Det er næææsten som at være i havburet selv, når Google invitere dig på dykker-safari i Google Street View. (Foto:Flickr/Joi Ito) Elektronik Svøm med hajer i Google Street View

Som det forholder sig med sundheds-app'ens andre data, kan du også vælge at dele dine aktiviter i 'reproduktive health' med andre apple-brugere, f.eks. dine venner, hvis du synes, de skal have mulighed for at følge med i, hvor aktiv du er med potensen.

Er du dårlig til at få brugt beskyttelse, kan du faktisk også registrere, om du huskede og ikke huskede det i funktionen – hvis du altså har lyst til at følge med i, hvor galt eller godt det står til med det.

Du har hørt det tusind gange – lad vær' med at tale i telefon, mens du kører. En kvinde fik for nylig en noget anderledes straf i forbindelse med netop samme forseelse. (Foto: Flickr/Lord Jim) Elektronik Dommer forbyder kvinde at anvende mobiltelefon

19 kommentarer
Vis kommentarer