Apple Watch får en ny stor konkurrent

Et smartwatch fra Google skal forsøge at lokke kunder i Google-butikken

Sådan ser Google Pixel Watch ud, ifølge Frontpagetech, der har offentliggjort dette billede.
Sådan ser Google Pixel Watch ud, ifølge Frontpagetech, der har offentliggjort dette billede.
Følg Teknologi

Google vil forsøge at presse Apple, der er totalt dominerede på smartwatches. Navnet på det kommende Google-ur er Pixel Watch, fortæller Business Insider og Frontpagetech.

Ifølge rygterne vil Pixel Watch komme på markedet i 2022 til en pris på 300 dollars. Prisen lægger sig mellem Apple Watch Series 7 og det prisvenlige Apple Watch SE. Dette er de amerikanske priser.

Softwaren på Pixel Watch vil være Wear OS, som har et direkte samspil med Android-telefoner. Systemet findes også på Samsung Galaxy Watch 4, Samsungs seneste smartwatch.

Du kan se Frontpagetechs indslag om Pixel Watch her. Oplysningerne er ikke bekræftet af Google.

Det er ikke sikkert, at Pixel Watch kommer til salg i Danmark. Generelt forbigås Danmark, når det kommer til Pixel-produkterne.

Artiklen fortsætter herunder

Hvad er Google Pixel?

På Android-platformen er Google bedst kendt som dem, der står bag selve Android.

Hvad mange ikke ved er, at Google selv laver telefoner. Ret fede telefoner. Telefonerne ligger ofte over gennemsnittet af, hvad der ellers findes på Android-markedet.

Pixel-telefonerne er Androids svar på en iPhone.

Det er Google selv, der udvikler soft- og hardware. Præcis som med en iPhone, hvor Apple også har kontrollen fra ende til anden.

Derfor er det bedste ved en Google-telefon, at ingen andre end Google har pillet i Android.

Googles telefoner har en "ren" Android, der er Android som Googleudviklerne har tænkt og udviklet den. Det mærkes! Telefonen er f.eks. mere simpel at bruge end mange andre Android-telefoner, som er snasket ind i producenternes egne ændringer og 'opfindelser'.

Pixel-telefoner kan desværre ikke købes i Danmark. En telefon som Pixel 6 kan kun købes i Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Irland, Japan, Taiwan, Storbritannien og USA.

 

Apple ejer smartwatch-markedet
Verdens mest populære smartwatch er Apple Watch og end ikke gigantiske Samsung, kan få fast grund under fødderne på dette marked. Selvom det ellers går bedre end længe med salget af Samsung-smartwatches.

Hver gang Samsung i andet kvartal 2021 solgte ét smartwatch, så leverede Apple lidt over tre ure til kunderne, ifølge Statista.

Hvis Googles forsøg på at tage markedsandele skal slå igennem, kræver det en bred distribution. Det skal simpelthen være muligt for kunderne at købe uret, så det ikke bliver et niche-produkt ingen kender til.

Apples seneste ur er Apple Watch Series 7. Du kan læse anmeldelsen her. Selvom uret er cool, så er det Apple Watch SE, der er det fornuftige køb, hvis prisen er vigtig for dig.

Prislinks i artiklen

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner PriceRunner, som vi modtager en mindre betaling pr. klik for.

- redaktionen

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.