6 sindssyge slankegadgets

Jo, du kan faktisk komme i form ved at plante røven i en stol. Få også fem andre gadgets der gør fitness i en kold tid lidt lettere

Ifølge videoen er det ingen sag at udføre kontorarbejde mens Hula Chair drejer rundt. Mon ikke virkeligheden er en anden. (Skærmbillede fra video)
Ifølge videoen er det ingen sag at udføre kontorarbejde mens Hula Chair drejer rundt. Mon ikke virkeligheden er en anden. (Skærmbillede fra video)

VINTERSKO

Det er ikke kun bildæk, der har godt af kæder i snevejr. Også dine løbeture bliver mere sikre med en blanding af pigge og snekæder under sålerne. Så kan du ikke heller ikke længere bruge en isvinter som undskyldning for at blive indendøre.
Yaktrax Pro set til 239 kr. på summitsport.dk

LÆS OGSÅ:

6 varme gadgets til en pisse kold tid

STUEZUMBA

Har du en Wii, en Xbox 360 med Kinect eller en PlayStation 3 med Move stående i huset, hvorfor så ikke smide de overflødige kilo med en omgang zumba foran fladskærmen. Så slipper du også for at bevæge dig ud i sne og slud.
Zumba Fitness 2 set 338 kr. på coolshop.dk

LÆS OGSÅ:

6 geniale gadgets til gamere

LET PÅ DEN TUNGE MÅDE

Du kunne selvfølgelig bare spise færre grøntsager, mindre fedt og færre kalorier. Men hvorfor ikke ændre MÅDEN du spiser på? Med dette eksklusive (og ikke helt billige) bestik, træner du ganske enkelt, mens du spiser.
Eat Fit Cutlery set til 800 kr. på firebox.com

LÆS OGSÅ:

6 venlige gadgets til huden

KOOL KØBENHAVN

Din personlige sundhedsguide lige ned i lommen. Få tips til sund og billig mad, gratis træning og fede slanke steder i København. App’en er udviklet af danske Mobile Fitness.
Cph-life kan downloades gratis i iTunes og via cph-life.dk

LÆS OGSÅ:

6 beskidte gadgets til lokummet

SINDSSYG SLANKESTOL

Det lyder for godt til at være sandt - og det er det sikkert også! Bliv slank ved at sidde på din flade. Den originale ’Hula-chair’ roterer dig rundt, mens du laver ingenting. Og gå endelig ikke glip af reklamen på YouTube - søg på Hawaii Chair. ’Hula-chair set til 1330 kr. på ycyhealth.com

LÆS OGSÅ:

6 kurerende gadgets mod tømmermænd

MEGA FED VÆGT

Hold styr på kiloene på denne mega fede vægt, som holder styr på både vægt, fedtprocent og muskelmasse. Efterfølgende kan du overføre data til net og smartphone-apps, som hjælper dig med vægttab. Hver vægt holder styr på op til otte personer.
Withings Body Scale set til 1050 på withings.com

LÆS OGSÅ:

6 larmende gadgets til ørerne


Følg os på Facebook