6 venlige gadgets til huden

Kulde, mørke, regn og blæst. Hverken din hud eller dit sind er glad for november. Vi har fundet seks gadgets, der får dit ydre smukkere gennem årstiden

Tjek nyt make-up ud i den virtuelle verden, så du ikke smører for meget forkert i virkeligheden. Eksempelvis med hjælp fra ModiFace.
Tjek nyt make-up ud i den virtuelle verden, så du ikke smører for meget forkert i virkeligheden. Eksempelvis med hjælp fra ModiFace.

SLIB HUDEN

Når du sliber noget, bliver det som regel så godt som nyt. Med Rio Crystal Renew Microdermabrasion gælder det også din hud. Hudslibemaskinen fjerner de døde hudceller og giver ny glød.
Rio Crystal Renew Microdermabrasion fra Victoria McFayden set til 1000 kr. på Amazon.co.uk

LÆS OGSÅ: 6 små gadgets til dig og din baby

HVOR FUGTIG ER DU?

Det hele handler om vand! Vi ved det godt, og den her lille stick måler din huds fugtighed –på tre sekunder. Nem at have med i tasken og i øvrigt den foretrukne fugtmåler blandt Hollywood-kendisserne.
Hydro-Tester set til 220 kr. på Peak-nutrition.co.uk

LÆS OGSÅ: 6 frække gadgets til mere romantik

LAD DER VÆRE LYS

Vågn op til lyset fra en klar sommerhimmel –midt i december. Nej, du behøver ikke tage til Caribien for at slippe af med vinterdepressionen. Med Philips goLITE BLU lysterapi15-45 minutter om dagen får du gnisten tilbage.
Philips goLITE BLU set til 2400 kr. hos Elgiganten.dk

LÆS OGSÅ: 6 kulørte gadgets til et gråt efterår

ANSIGTSTRÆNER

Du ligner en futuristisk massemorder-ninja med denne ansigts-maske, der skulle stramme dine muskler i ansigtet op. Der foreligger absolut ingen videnskabelige beviser for, at rynkerne forsvinder. Men den skræmmer måske børnene væk, så du kan få ro i en halv time...
The FaceTrainer set til 1200 kr. på My-no-no.com

LÆS OGSÅ: 6 larmende gadgets til ørerne

TIL HUD, HÅR OG NEGLE

Bumser, Botox eller bylder? Slå det hele op med denne app og søg på alle de symptomer, din paranoide hjerne kan komme i tanke om. Få også et par gode råd til forebyggelse.
Skin, Hair & Nails kan downloades gratis i iTunes

LÆS OGSÅ: 6 tørre gadgets: Giv regnvejret fingeren

FÅ ET NYT ANSIGT

Hvis du har prøvet det hele – og til din store skuffelse ikke fik ram på smilerynkerne ved øjnene eller pigmenteringen på næsen – så lav det hele om med ModiFace app. Du kan vælge alt fra nye læber til farven på øjenskyggen.
ModiFace kan downloades gratis i iTunes

LÆS OGSÅ: 6 kurerende gadgets mod tømmermænd


Følg os på Facebook