Gaven til din blonde kæreste

Det er skrigende lyserødt og det er som skabt for blonde piger. Tastaturet hjælpetaster som 'Oops' og 'The big one' til de lyshårede

Sådan ser det ud, tastaturet, der kan hjælpe blondiner til en lettere dag på kontoret. (Foto: keyboardforblondes.com)
Sådan ser det ud, tastaturet, der kan hjælpe blondiner til en lettere dag på kontoret. (Foto: keyboardforblondes.com)

Har du ingen idé om, hvad de blonde kæreste skal have i julegave - så får du har ideen serveret på et sølvfad - kvit og frit. Hvorfor ikke forære hende et tastatur til computeren, der er som skabt til hende og hendes blonde artsfæller.

Gaven kræver muligvis, at din lyshårede partner er udstyret med en vis portion humor, hvis ikke jeres juleaften skal ende i skænderi. Men har hun bare lidt selvironi, vil hun med garanti nyde et lyserødt tastatur, hvor 64 af 103 taster er blevet gjort blondine-venlige.

Blandt andet er mellemrumstasten blevet omdøbt til 'The big one' og på slettetasten står der 'Oops'. På taltasterne til højre på keyboardet er der også hjælp at hente. Her har tasterne fået prikker, som på en terning, i stedet for tal.

Det er det amerikanske firma keyboardforblondes.com, der er kommet på den morsomme idé. Tastaturet kan købes for 49,95 dollars eller lige omkring 300 danske kroner. Og så er julen enten reddet eller kæresten skredet!