Billig 3G iPhone kommer 11. juli

Apple har netop annonceret, at 3G iPhone bliver tilgængelig fra 11. juli i Danmark

3G-udgaven af iPhone kommer til Danmark den 11. juli. (Foto: Jeppe Christensen)
3G-udgaven af iPhone kommer til Danmark den 11. juli. (Foto: Jeppe Christensen)

Om en måned kan du endelig få fingrene i en 3G-udgave af Apples famøse iPhone. Firmaets karismatiske direktør, Steve Jobs, har netop afsløret den nye mobil på Apples udviklermesse i San Francisco. Den ligner på mange måder originalen, men Apple har skåret i prisen, så en 8GB model kan fås for blot 200 dollar, mens 16GB modellen står i 300 dollar. Danske priser er pt. ikke tilgængelige, men den bliver næppe væsentlig dyrere i Danmark.

Hurtigere downloads og længere batterilevetid
Fordelen ved 3G-forbindelsen er, at websider loader hurtigere og at du kan hente filer hurtigere fra nettet. 3G iPhone har HSDPA, også kendt i Danmark som Turbo 3G, hvilket giver mulighed for bredbåndslignende hastigheder. Problemet med 3G er dog, at teknologien sluger mere strøm, så Apple har været nødt til at proppe et større batteri i 3G iPhone. Det betyder, at den nye model er lidt tykkere end originalen med sine 12,3 millimeter. Apple lover op til fem timers taletid på 3G-nettet og op til 10 timer, hvis du holder dig til GSM.

GPS og nye programmer
Der er også indbygget GPS, så du kan bruge mobilen til at finde vej fra A til B og ved at bruge data fra sendemaster og Wi-Fi skulle du kunne få et stabilt GPS-signal på næsten ingen tid. Samtidig med 3G iPhone lancerer Apple også deres App Store, hvor man vil kunne købe og downloade programmer til iPhone og iPod Touch. Der er både spil, undervisningsprogrammer og specieldesignende tjenester på vej.

Hvad vi ikke fik
Af en eller anden grund har Apple ikke forbedret kameraet i 3G iPhone, der kun byder på middelmådige to megapixel. Det lader heller ikke til, at Apple aktiveret mulighed for at optage video eller sende og modtage MMS-beskeder. Det var også forventet, at Apple ville lancere en iPhone med 32GB hukommelse, men indtil videre må vi altså klare os med 8GB og 16GB.

Se mere om den nye telefon her.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?