Mobiler, du får smidt i nakken

Markedets bedste telefoner, der ikke koster en bondegård, men kan tage billeder, afspille musik - og bruges til både spil og til nettet

Uanset om du skal på ferie i Danmark eller på rejse i udlandet, er det rart at kunne holde kontakten med vennerne og bliver underholdt i de ledige stunder. (Foto: Gaetan Lee/flickr)
Uanset om du skal på ferie i Danmark eller på rejse i udlandet, er det rart at kunne holde kontakten med vennerne og bliver underholdt i de ledige stunder. (Foto: Gaetan Lee/flickr)

Sommerferien står for døren, og så er vi nok mange, der skal ud at rejse, måske bare rundt omkring i Danmark, men måske også i udlandet.

Vi har nok også alle prøvet at kede os på selv de korteste rejser, og da undertegnede var yngre, slæbte den pukkelryggede tonsvis af tegneserier, bøger, store og kluntede walkmen og andet til at slå tiden ihjel med på de lange rejser.

I dag kan man samle alt dette i sin mobiltelefon. Nogle mobiltelefoner er mere smarte end andre, men de er så også meget dyrere, og havde man de helt store spenderbukser på, da udlandsrejsen skulle i hus, ligger der måske ikke 4000 kroner i lommen klar til at blive brændt af på en mobiltelefon –  slet ikke, hvis man har en hel familie på ryggen, der plager om at få en ny.

Derfor har vi finkæmmet markedet for ti af markedets bedste telefoner, som ikke koster en bondegård, men som alligevel er udstyret med gode funktioner.

Vi har fundet de billigste tilskudsmobiler med abonnement i de seks måneder, operatørerne må binde kunderne, men vi har også fundet de samme telefoner uden de såkaldte 'håndjern', da man måske har et rigtig godt abonnement i forvejen. Alle telefoner kan bruges til at ta' billeder, til at lytte til musik eller lydbøger, samt spille spil –  og til at gå på nettet med.

Læs mere i på mobil.nu

0 kommentarer
Vis kommentarer