Billigste teleselskaber bedst

De store teleudbydere dumper: Lavprisselskaberne har flest tilfredse mobilkunder, og det handler om at yde god kundeservice

- Kunderne kommer før alt andet, siger direktøren i Telmore, Allan Christiansen. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
- Kunderne kommer før alt andet, siger direktøren i Telmore, Allan Christiansen. (Foto: Jesper Stormly Hansen)

Dommen fra flere end 4000 prisjægere er ikke til at tage fejl af: Du får både den bedste pris – og noget for pengene – hvis du vælger lavprisselskabet Telmore.

Derimod dumper både M1 og Teleselskabet 3 under grænsen for, hvad prisjægerne forventer af deres mobilselskab, afslører en stor rundspørge, mobilsiden Telepristjek.dk offentliggjorde mandag.

Øv til dårlig service
3 får solide hug for sit telenet, mens M1 får mange tæsk for dårlig kundeservice.

– M1 er de dårligste til at løse kundernes problemer, når de henvender sig til kundeservice. En betydelig andel udtrykker i vores rundspørge stor utilfredshed med M1`s evne til at løse kundens problemer, forklarer Nicolas Frederiksen fra Telepristjek.dk.

Selvom rundspørgen langtfra er videnskabelig, giver den ifølge Nicolas Frederiksen et godt fingerpeg om, at det ikke kun er prisen, der er vigtig, for danske mobilkunder:

– Undersøgelsen afslører, at kundeservice er et stadig vigtigere parameter, siger han og uddyber:

– Det, der skaber dynamikken i markedet i dag, er ikke, at folk flytter mobilselskab på grund af pris. Det er i stedet de utilfredse mobilkunder, der løber skrigende væk fra dårlig dækning og dårlige kundeoplevelser, vurderer Nicolas Frederiksen.

Billigt er o.k
Undersøgelsen viser samtidig, at der ikke nødvendigvis er lighedstegn mellem billig mobiltelefoni og dårlig kundeservice.

– Med lavere priser er der normalt også mindre at lave god service for. Det overraskende er så, at det faktisk er billige selskaber som for eksempel Telmore og CBB, der har den bedste kundeservice i vores rundspørge, fortæller Nicolas Frederiksen.

Klik her og se hvor i skemaet, dit teleselskab ligger.

0 kommentarer
Vis kommentarer