TV: Kvinde demonstrerer: Så godt er iPhone 6-kamera

Laver brystvideo for at afprøve telefonens funktioner

TV: Kvinde demonstrerer: Så godt er iPhone 6-kamera

Denne slow motion-video er optaget med en iPhone 6 plus. Se en tilsvarende video optaget med iPhone 5s ved at klikke 'næste'.

Det er en lille uges tid siden den første iPhone 6 blev langet over disken, og generelt har telefonen fået overvejende positive anmeldelser, også af Ekstra Bladets anmelder, som giver den 5 ud af seks mulige stjerner.

'Er du til slow motion, skyder iPhone nu med 240 billeder i sekundet. En feature, der med garanti vil invadere de sociale medier', lyder det i anmeldelsen, og meget tyder på, at det er en fuldstændig korrekt forudsigelse.

Ovenstående video, som blev lagt på Youtube i går, er i hvert fald et godt eksempel på brugen af telefonens slow motion-funktion.

'Jeg tænkte, at jeg har en telefon, som kan lave super slow motion-video, og jeg har bryster... Det ville nok vel være uansvarligt af mig ikke at sætte de to ting sammen. Lol.', skriver youtube-brugeren Jessi June som forklaring på videoens tilblivelse.

Det er stadig lidt for tidligt at tale om en tendens, men meget tyder dog på, at Ekstra Bladets anmelder har helt ret, når han forudser at slow motion-funktionen bliver populær på de sociale medier.

TV: Kvinde demonstrerer: Så godt er iPhone 6-kamera


Sådan så det ud i nat, da iPhone 6 blev sat til salg i danske butikker.

TV: Kvinde demonstrerer: Så godt er iPhone 6-kamera


iPhone 6 plus kan bøje hvis du har den i lommen, har flere brugere påpeget. Det lader dog ikke til at spænde ben for telefonens foreløbige succes.