TV: Følg din søvn på mobilen

I ugens udgave af 'Av for en app' får du gode tips til apps, der holder styr på din søvnrytme, og apps som får dig hurtigt ud af fjerene. Se video

Se programmet lige her over artiklen
________________________________

For mange mennesker er den insisterende larmen fra et ringende vækkeur ikke en oplevelse, der sættes stor pris på.

TV: Få flad mave med mobilen

Når alarmen om morgenen går i gang, er det derfor fristende at benytte snooze-funktionen flittigt, før det første spæde skridt ud af sengen foretages.

TV: Lad mobilen guide din bytur

I disse digitale tider er det klassiske vækkeur ikke længere moderne, i stedet benytter flere og flere sig af mobiletelefonens vækkeursfunktion.

TV: Styr julegaven med en app

I denne ugens udgave af 'Av for en app' ser programmets værter, Tim Frank og Peter Svarre, blandt andet på et par apps, der giver dig mere motivation til at komme ud af fjerene.

Venskabelig konkurrence
En af de mest populære vækkeurs-apps er ' Rise', der kan downloades for 13 kroner.

TV: App kan spare dig parkeringsbøden

'Rise' får dig ikke kun op om morgenen, programmet har også en fald-i-søvn-funktion, der hjælper dig med at rejse til drømmeland til tonerne af god musik.

TV: Få en guide til de bedste apps

Der kigges også på app'en ' Unsnooze', der via lidt sund og venskabelig konkurrence kan give dig et ekstra incitament til at forlade den varme seng.

- Ideen er, at man konkurrerer mod hinanden om, hvem der hurtigst vågner. Man skal nemlig løse en opgave, lige når man vågner, og der kræver, at man er til stede, forklarer Tim Frank.

I 'Av for en app' ses der også nærmere på et par apps, der overvåger din søvnrytme.Med 'Unsnooze' skal du løse en opgave, lige når du vågner.
Med 'Unsnooze' skal du løse en opgave, lige når du vågner.