Det her bliver dit bedste vækkeur nogensinde

Synes du, at det værste i verden er vækkeurets bip-lyd, skal du have det her vækkeur

Træt af det klassiske vækkeurs larm, skal du overvejer Bedjet. (Foto: Flickr/Bark)
Træt af det klassiske vækkeurs larm, skal du overvejer Bedjet. (Foto: Flickr/Bark)

Uanset hvornår du er faldet i søvn, eller hvordan du har sovet, er vækkeurets bip-lyd irriterende om morgenen. Den pludselige vækning kan være frygteligt irriterende, og en dårlig måde at få startet dagen på.

Det er i hvert fald, hvad folkene bag Bedjet mener. Derfor har de udviklet et system til din seng, som sørger for, at du bliver vækket på en mere skånsom måde – under hensyntagen til din biologiske rytme.

Test af tidens bedste mobilkøb

Systemet sørger for, med hjælp af et klimakontrol-system, der tilsluttes din seng, at du både falder hurtigere i søvn og bliver vækket mere blidt og behageligt.

Regulerer temperaturen i din seng
Bedjet både køler og varmer dig og din seng, i et tempo der er tilpasset dig. I løbet af natten vil din kropstemperatur variere, alt efter hvilket søvnstadie du befinder dig i. Bedjet regulerer løbende temperaturen i sengen via flere små sensorer, så du undgår at vågne op midt om natten og være svedig og varm eller frysende kold.

Om morgenen vil Bedjet justere temperaturen, som vil aktiverer mekanismerne i hjernen, der styrer din døgnrytme. Skaberne af Bedjet påstår, at din krop på den måde vil mærke, at det er morgen, og du vil vågne frisk og udhvilet.

Bedjet v1 kan allerede nu købes på Amazon, mens Bedjet v2 forventes i handlen til december. I hvert fald har folkene bag, lanceret en Kickstarter-kampagne, for deres nye version af Bedjetten, der blandt andet har en udvidet app til smartphones samt ekstra ventilation, hvis du sveder meget, når du sover.

Du kan se mere om Bedjet her – og følge deres Kickstartekampagne her. Måske det er på tide at få skiftet det irriterende vækkeur ud, til er mindre larmende et?