Disneyland forbyder selfie-stænger

Du må lade selfie-stangen blive derhjemme, hvis du har planer om at besøge Disneyland med børnene i sommerferien – det er nemlig ikke længere tilladt at medbringe den

Flere og flere forbyder selfie-stangen. Her er det et museum i Mexico, der har bandlyst forlængeren (og våben). (Foto: Loppear/Flickr)
Flere og flere forbyder selfie-stangen. Her er det et museum i Mexico, der har bandlyst forlængeren (og våben). (Foto: Loppear/Flickr)

Familier verden over planlægger eller har måske allerede planlagt en tur til Disneyland i Paris, Californien, Florida, Hong Kong eller Tokyo.

Når man tager så langt for at opleve en forlystelsespark, skal der selvfølgelig tages massevis af billeder, så man har lidt minder at vise frem, når man engang kommer hjem igen.

Og i vores tidsalder hører det at tage billeder af noget unægtelig sammen med at tage en selfie samtidig. For at få den perfekte selfie af hele familien, kan det være en fordel at bruge den efterhånden berømte 'selfie-stang'.

(Foto: Flickr/Jakob Montrasio) Elektronik Sådan gør du din smartphone, tablet og computer klar til sommerferien

En del af de kommende besøgende til Disneyland havde formentlig planlagt at pakke netop selfie-stangen i kufferten. Men den må de altså lade blive derhjemme eller ved indgangen til parken.

Samtlige Disneyland-parker har nemlig besluttet at forbyde selfie-stængerne af sikkerhedsmæssige årsager, skriver Yahoo Tech.

Fra den 1. juli 2015 vil medarbejderne i parkerne således tjekke de besøgendes tasker for den snart ulovlige stang.

Ulovlig flere steder
Disneyland-parkerne er langt fra de eneste, som har besluttet at forbyde selfie-stængerne. Flere museer verden over har også bandlyst dem af frygt for, at de kan risikere at beskadige de udstillede kunstværker.

Lumia 930 var den sidste Windows-smartphone, som kom på markedet med Nokia-navnet på forsiden (Foto: PR) Elektronik Nokia-mobilerne kommer tilbage

Berømte engelske Premier League fodbold-stadioner – bl.a. Tottenhams White Hart Lane – har ligeledes forbudt stængerne af frygt for, at de bliver brugt 'uhensigtsmæssigt' på kampdagene. 

Selv om selfie-stængerne er ulovlige at medbringe flere steder, er det stadig helt i orden at tage en 'klassisk' selfie uden forlængeren.

23 kommentarer
Vis kommentarer