Er det her det mest maskuline armbånd nogensinde?

Måske er det her armbåndet, der får mænd til at ændre mening om at gå med smykker?

Sådan kender vi multitools bedst (Foto: brian.ch/Flickr)
Sådan kender vi multitools bedst (Foto: brian.ch/Flickr)
Følg Teknologi

Store biler, hang til damer og bunker af værktøj – alt sammen vældigt maskulint, men ikke altid lige ved hånden. Eller måske alligevel. Multitool-fabrikanten Leatherman har nemlig introduceret et undercover multitool – et armbånd, der gemmer på flere forskellige skruetrækkere, skruenøgler, oplukker (selvfølgelig) og alt muligt andet.

Bæreren af armbåndet slipper for at slæbe rundt på værktøjskassen, men kan stadig fikse håndbremsen, stramme den løse skrue i bordbenet eller åbne den kolde øl, hvis det skulle bliver nødvendigt.

Skal du droppe din kæreste? Ny app ved det

Spørgsmålet er om armbåndets indhold kan få de mest smykkeforskrækkede mænd til at gå med et smykke om håndleddet. Selvom Leatherman forsøger at sprede budskabet om, at lige præcis deres armbånd er et meget maskulint ét af slagsen, som kan bruges af alle mænd i så godt som alle situationer, er det jo i sidste ende stadig et smykke.

Værktøjet er skjult i Tread armbåndet (Foto: PR)
Værktøjet er skjult i Tread armbåndet (Foto: PR)

Se Leathermans maskuline image-video med både geværer, vild natur, jagthund og fiskestang – og altså også armbånd – her.

Apple Watch kommer til april

Herhjemme er de fleste nok bedst kendt med den røde schweizerkniv, når det kommer til multitools. Og selvom den slags ikke kan spændes om armen og hænge der og pynte, så passer de jo stadig fint i baglommen. På redaktionen tror vi, at de fleste danske mænd, drenge og faktisk også piger kommer til at holde fast i den gode gamle, røde schweizerudgave.

En schweizerkniv med 23 forskellige funktioner, f.eks. saks, sav, proptrækker, bidtang og fil, fås til 569 kr. Armbåndet fra Leatherman, der hedder Tread, har 25 funktioner og mange af dem er forskellige former for skruetrækkere, og fås fra ca. 1.000 kr.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.