6 pløkfede gadgets til campingturen

Er dit trækhus klar til endnu en tørn på de europæiske campingpladser? Her er seks gadgets, der gør turen lidt bedre

TIL ANGREB

Udendørs og camping er i de fleste tilfælde også lig med uønskede, summende, stikkende dyr. Med denne elektroniske håndholdte bugzapper kan du smække de små myg og samtidig lave en konkurrence ud af det. Zapperen registrerer nemlig, hvor mange dyr du zapper.
Bug Zapper & Mosquito Swatter set til 60 kr. på thegiftedman.au

LÆS OGSÅ:

Gadgets 6 labre etuier til din nye iPad

REN PÅ DEN LETTE MÅDE

Ligegyldig hvor let du gerne vil rejse, så har du som regel brug for en stor balje – enten til at vaske op i eller til at vaske dig selv lidt. Med den transportable oppustelige, vandtætte Kitchen Sink løser du problemet. Den kan indeholde op til 20 liter varmt sæbevand.
The Kitchen Sink set til 170 kr. på amazon.co.uk

LÆS OGSÅ:

Brænd skumfiduserne og lad din iPhone op med BioLite. (Foto fra video) Gadgets 6 forårsfriske udendørs-gadgets

BRUG SOLEN TIL KAFFE

At planlægge en campingtur uden muligheder for en kop kaffe er ligesom at planlægge en fest uden alkohol... Så hvis du camperer i det fri og ikke har mulighed for at sætte elkedlen over, så er denne øko-venlige kaffe'maskine' redningen. Girasol giver dig op til to koffeinfix i timen alene ved hjælp af sollys.
Girasol solar coffee maker set til ca. 200 kr. på cpindustrialdesign.ca

LÆS OGSÅ:

Brug foråret til at få ryddet op i dine gadgets. (Foto: Colourbox og PR) Gadgets 6 gadgets til skraldespanden

BRUSEPOSEBAD

Har du endnu fået investeret i en campingvogn med indbygget brusebad, så fyld denne pose med vand, lad solen opvarme det, hæng den derefter op i et træ og lad de bløde dråber vaske din krop. Så mangler du bare et forhæng – om ikke andet så for naboernes skyld.
Solar brusepose set til 70 kr. på easy-camp.dk

LÆS OGSÅ:

Gadgets 6 forrygende gadgets til festen

TELT MED FART PÅ

En fattigmands autocamper som – hvis ikke blandt andre motordrevne campister – så i hvert fald kan skabe opmærksomhed blandt de andre analoge telte. Og størrelsen er endda den samme som et almindelig rugbrød.
Volkswagen campingtelt set til 2500 kr. på coolstuff.dk

LÆS OGSÅ:

'Pruttepuden' fra GasBGon indfanger lugten fra dine prutter til glæde for dig og dine medpassagerer. (PR foto) Gadgets 6 gadgets til den laaange flyvetur

DEN ULTIMATIVE GUIDE

Faret vild? Mangler du et sted at slå teltet op? Så ty til Alan Rogers camping-app, som giver dig mere end 40 års uafhængig erfaring i at teste Europas campingpladser. Og med 3000 pladser fordelt på 29 lande burde også du kunne finde en.
Alan Rogers Camping kan downloades gratis i iTunes og Google Play (Android)

LÆS OGSÅ:

Ved første øjekast ser du her en lille nuttet nøgleringspanda. Men hiver du i splitten, bryder et støjhelvedet ud. (PR foto) Gadgets 6 sikre gadgets til hjemmet


Følg os på Facebook

0 kommentarer
Vis kommentarer