6 'fede' gadgets til valget

Er du endnu ikke helt klar til 15. september, kan du forberede dig med disse seks gadgets, der er så fede, som valg-gadgets nu engang kan blive

'Rød Vs. Blå' er et mobilspil, hvor du kan kaste dine hade-politikere i lokummet. Start eventuelt med den gratis light-udgave, før du kaster 6/7 kroner efter det.
'Rød Vs. Blå' er et mobilspil, hvor du kan kaste dine hade-politikere i lokummet. Start eventuelt med den gratis light-udgave, før du kaster 6/7 kroner efter det.

HJÆLP TIL X'ET

Få en hjælpende quiz til at finde ud af, hvor krydset skal sættes med denne app, som giver dig partiernes grundlæggende holdninger til i alt 16 emner som eksempelvis finans, udlændingepolitik og uddannelse. Kan også bruges som opslagsværk.
Valg2011 kan hentes gratis til Android og i iTunes

LÆS OGSÅ: 6 fede gadgets der snyder tyven

DÅRLIG SMAG

Har du en god smag i og omkring munden, så råd bod på det med denne læbepomade fra de konservative smagt til af formanden selv.
10 styk læbepomade set til 80 kr. på c-shoppen.com

LÆS OGSÅ: 6 fede gadgets til hund & kat

TIL SOL OG SLUD

Lige meget om det kommer til at pisse med regn eller brage med sol på valgdagen, så holder SF's parasol realiteterne væk, så du kan forblive i en tør skygge. Det understreges kraftigt, at bordet ikke medfølger. Om manden gør, melder historien ikke noget om.
Parasol med SF-logo set til 1500 kr. på sf.dk

LÆS OGSÅ: 6 fede gadgets til USB-stikket

SURE POLITIKERE I BALJEN

Inspireret af 'Angry Birds' kan du nu sende dine hadepolitikere i lokummet med hjælp fra en slangebøsse. I alt seks politikere fra hver fløj kan skydes af sted i de 12 baner. Prøv evt. den gratis light-version, før du downloader det fulde spil.
'Rød Vs. Blå' koster 6 kr. til Android og 7 kr. i iTunes

LÆS OGSÅ: 6 fede gadgets til skolestart

KNÆHØJ KARSE

Den får fuld skrue hos de radikale, der har sendt en frøpose på markedet, så du kan 'Så et B i karse.' Det giver absolut ingen mening, ligesom det ikke giver mening, at den klassiske håndtaske er udskiftet med en mulepose.
Frøpose set til 3 kr. og taske set til 10 kr. på radikale.dk

LÆS OGSÅ: 6 fede retro-gadgets til mobilen

FEST SÅ DET BRAGER

Skal der være fest, så lad der være fest med et ordentlig BRAG. Og INTET er mere festligt end 100 servietter og 100 små kageflag med DF-logo til at skylle kaffen og kagen ned med.
DF-flag og -servietter set til 50 kr. på df-butikken.dk

LÆS OGSÅ: 6 fede gadgets til det elektriske køkken