Philips lancerer sound docks til Android

IFA 2011: Philips bevæger sig ind på nærmest lukket land ved at lancere sound docks til Android-produkter

Én af i alt tre nye sound docks til Android fra Philips.
Én af i alt tre nye sound docks til Android fra Philips.

Philips er den første blandt de større producenter af forbrugerelektronik og audio-produkter til at lancere en serie af sound docks, som passer til mobiltelefoner eller tablet-computere baseret på Android.

LÆS OGSÅ: IFA 2011: Skidesmart boks til din smartphone

Der findes efterhånden flere sound docks til iPod, iPad eller iPhone end nogen kan overskue, mens man som ejer af et Android-baseret produkt har skullet lede med lys og lygte efter noget tilsvarende. Årsagen har formentlig været, at de mange producenter af Android-apparater såsom HTC, LG, Samsung og Sony Ericsson aldrig er blevet enige om én type connector til docking og opladning, og den micro USB-port, som sidder i de fleste Android-enheder, er aldrig placeret samme sted på de mange produkter.

LÆS OGSÅ: IFA 2011: Her er Sonys nye tablets

Den tyr har Philips nu taget ved hornene og introducerer på årets IFA-messe tre forskellige Android-sound docks, som ved hjælp af en særlig holder kan gribe en hvilken som helst Android-telefon og holde den både på langs og på tværs. Dermed kan man både docke og oplade sin telefon stort set uanset, hvordan den ser ud. Det justerbare tilslutningsdesign gør, at telefonen altid placeres i midten af højtaleren (enten stående eller liggende) for at sikre den bedste lydoplevelse.

LÆS OGSÅ: IFA 2011: Sony lancerer vild 3D-hjelm

Serien af Fidelio-dockinghøjtalere til Android indeholder følgende produkter:

Fidelio til Android (AS851)

Oval form og stilrent design, som giver AS851 et elegant look. Formen bidrager også til en bedre akustik og de præcisionsindstillede basrør sikrer en dyb, ren bas og krystalklar lyd. Fidelio AS851 har desuden Philips Digital Sound og en 30W RMS udgangseffekt.

Fidelio til Android (AS351)

Den noget mindre A351 giver dig god lyd hjemme og på farten. Med mulighed for at vælge mellem batteri eller strømtilslutning kan du tage musikken med dig overalt. AS351 er udstyret med Dynamic Bass Boost, der bevarer de laver toner og giver en dyb bas uanset volumen. Den specialudviklede shielding-teknologi blokerer interferens fra andre mobilsignaler, og AUX-indgangen på bagsiden gør det muligt at tilslutte langt de fleste elektroniske enheder. AS351 har en 10W RMS udgangseffekt.

Fidelio til Android (AS111)

Den kompakte størrelse gør AS111 perfekt til natbordet. Det runde højtalerdesign i neodymium giver en ren, balanceret lyd, der omslutter hele rummet og gør det til en yderst behagelig oplevelse at vågne til toner fra din Android-telefon.

Philips Fidelio til Android er tilgængelig i butikkerne fra oktober 2011. Priserne kender vi endnu ikke.

Du kan læse flere nyheder fra IFA 2011 på GEAR Online