Flyv på første klasse med tablet

American Airlines udskifter underholdningsanlægget på første klasse med Samsungs nye tablet-computer

Flyver du på første klasse med American Airlines, så får du snart Samsungs nye tablet-computer i hænderne. (Foto: Samsung)
Flyver du på første klasse med American Airlines, så får du snart Samsungs nye tablet-computer i hænderne. (Foto: Samsung)

Tager du senere på året en flyvetur til USA, så er der en chance for at stewardessen smider et eksemplar af Samsungs nye tablet, Galaxy Tab 10.1, i skødet på dig. Altså hvis du flyver på første klasse med American Airlines.

Det amerikanske flyselskab har bestilt 6000 eksemplarer af Samsungs tablet-computer, der vil blive proppet med underholdning som spil, tv-serier og apps, og som passagererne på første klasse kan hygge sig med under flyveturen. De skal erstatte det nuværende underholdningssystem i flyene.

TV: De skal kokurrere mod iPad

Maskinen er 8,6 millimeter tynd, vejer 595 gram og kommer med det Google-designende Android-operativsystem i den nyeste version 3.1. De maskiner, der bliver produceret til American Airlines bliver udstyret med ekstra lagerplads og bliver angiveligt plastret til med grafik og logoer, så du ikke får lyst til at luske et eksemplar med ud af flyet.

Samsung Galaxy Tab 10.1 forventes klar på de danske butikshylder indenfor de næste par uger.

0 kommentarer
Vis kommentarer