Godt nyt til cykelglade: Her er cykelparaplyen

Selv den mest dedikerede cyklist må en gang imellem vælge at lade cyklen stå i garagen på grund af regn og sne, men ikke længere – nu kan du nemlig snart få en paraply til din cykel, som kan holde dig tør, uden du behøver at trække i regnsættet

Cykelparaplyen LeafxPro fås i flere forskellige modeller – heldigvis! For den klassiske model ovenfor, ser ikke umiddelbart ud til at kunne modstå det danske regnvejr. (Foto: PR)
Cykelparaplyen LeafxPro fås i flere forskellige modeller – heldigvis! For den klassiske model ovenfor, ser ikke umiddelbart ud til at kunne modstå det danske regnvejr. (Foto: PR)

Det styrtregner udenfor, den offentlige transport er forsinket, og du skal nå et vigtigt møde på arbejdet. Du kan selvfølgelig vælge at trække i regnsættet, som du så dryppende kan tage af igen, når du møder op på arbejde.

En anden mulighed er, at du kan købe en LeafxPro, der efter alt at dømme bliver lanceret til september i år. En genstand, der vel bedst kan beskrives som en paraply til din cykel. Ideen om en sådan paraply er ikke ny, men indtil nu har designere kæmpet med at skabe et aerodynamisk og praktisk design.

Måske har du desperat forsøgt at cykle med en paraply i hånden – en manøvre, der kan være et sandt helvede, så snart vinden får fat i paraplyen. En velfungerende cykelparaply skal derfor løse dette problem, og det mener teamet bag LeafxPro, at de har gjort.

Produktet ser da også mere lovende ud end tidligere modeller, om end man lige skal vende sig til synet af det.

Den såkaldte 'Storm-model', som yder betydelig mere beskyttelse mod regnen end den klassiske model. (Foto: PR)
Den såkaldte 'Storm-model', som yder betydelig mere beskyttelse mod regnen end den klassiske model. (Foto: PR)

LeafxPro vil komme i forskellige størrelser og former. Grundlæggende ser det ikke ud til, at den klassiske model vil yde tilstrækkelig beskyttelse mod det barske danske vejr. Her ser 'Storm-modellen' mere lovende ud, idet den er udstyret med en anelse mere beskyttelse.

Designerne bag cykelparaplyen påstår, at modellerne vil passe på alle slags cykler og typisk vil de alle veje omkring et kilo.

Der er dog et stykke vej forude for teamet bag LeaxcPro, hvis cykelparaplyen, der startede på den amerikanske hjemmeside Kickstarter, skal være klar til salg i september 2015 som de lover. 

De mangler nemlig penge til at kunne starte masseproduktionen af cykelparaplyerne. Om de penge snart dukker op ved ingen, men hvis man har lyst til at støtte projektet, kan man sikre sig en af de første cykelparaplyer for cirka 1.000 kroner her.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter