Her er årets mest piratkopierede tv-serie

En bestemt tv-serie 'vinder' førstepladsen for fjerde år i træk

Der sidder mange snydere bag skærmene derude. (Foto: Flickr/Christophe Verdier)
Der sidder mange snydere bag skærmene derude. (Foto: Flickr/Christophe Verdier)

Det kommer måske ikke som den store overraskelse, at HBO's tv-serie Game of Thrones stiller sig øverst på medaljeskamlen, når det handler om at være den serie, der i 2015 oftest er blevet hentet ulovligt ned og set på diverse enheder.

Tv-serien er voldsomt populær, og det er da også fjerde år i træk, at den tager lige præcis denne plads – og det er til trods for, at det 'kun' var femte sæson, vi fik indblik i i år.

Musik på farten: Køb denne bil og få gratis Spotify Premium

Millioner af downloads
Finaleafsnittet af sæson fem i serien, der er fyldt med både is og konger, dronninger og forræderi, kærlighed og magt og en meget vigtigt jerntrone, er ifølge TorrentFreak blevet downloaded via BitTorrent svimlende 14,4 millioner gange.

Andenpladsen, som gik til The Walking Dead, og tredjepladsen, hvor Big Bang Theory havde sat sig, er til sammenligning 'kun' blevet downloaded henholdsvis 6,9 og 4,4 millioner gange.

Ude i sidste øjeblik? Her er gaverne til elektroniknørden

Dermed er de tætteste forfølgere altså stadig langt bagud, og eftersom der kommer en ny sæson af Game of Thrones til april 2016, er der stor sandsynlighed for, at den populære serie også snupper førstepladsen på listen i 2016 – medmindre selvfølgelig at året byder på en anden serie, som vi bliver fuldstændig bidt af.