Her er alle de nye Netflix-godbidder

Streaming-tjenesten Netflix producerer flere af deres egne tv-serier. Få det komplette overblik her

Unbreakable Kimmy Schmidt er en ny serie, som Netflix selv har produceret. Hovedrollen er ukuelig optimist, og er netop flyttet til New York efter at have været med i en sekt i 15 år. (Foto: Netflix)
Unbreakable Kimmy Schmidt er en ny serie, som Netflix selv har produceret. Hovedrollen er ukuelig optimist, og er netop flyttet til New York efter at have været med i en sekt i 15 år. (Foto: Netflix)

På ganske få år har Netflix ændret sig fra blot at levere andres indhold til brugerne via streaming til også selv at producere film og tv-serier. De to mest kendte Netflix-serier er uden tvivl House of Cards med Kevin Spacey og Orange is the New Black. Men herudover har Netflix også produceret serier som Hemlock Grove og Marco Polo.

Læs også: Et kritisk blik på 3D-film

Alle de ovennævnte serier får vi også at se med nye sæsoner i 2015, men Netflix har også helt nye tv-serier på programmet. Her er et overblik over hvilke helt nye serier, Netflix vil lancere i løbet af i år:

The Adventure of Puss in Boots
Netflix er begyndt at arbejde sammen med firmaet Dreamworks, og det giver nu resultater i form af den animerede serie, som handler om musketér-katten Puss (Den Bestøvlede Kat), som du måske kender fra Dreamworks’ populære Shrek-film. De første fem episoder af The Adventures of Puss in Boots får amerikansk premiere fredag den 16. januar.

Musketér-katten Puss. (Foto: Netflix)
Musketér-katten Puss. (Foto: Netflix)
 

Unbreakable Kimmy Schmidt
Denne serie har den kvindelige komiker Tina Fey i hovedrollen (Du kender hende måske fra satire-programmet Saturday Night Live, hvor hun har imiteret den amerikanske politiker Sarah Palin), som den ekstremt optimistisk kvinde, der flytter til New York efter at have tilbragt 15 år i en dommedagskult. Bag serien står bl.a. Robert Carlock, som også stod bag tv-serien 30 Rock. Unbreakable Kimmy Schmidt får amerikansk premiere den 6. marts, og Netflix har allerede bestilt anden sæson af serien.

Læs også: Se iPhone falde til jorden fra 30 km højde

Bloodline
Et drama om fire voksne søskende, som får rippet op i gamle sår og hemmeligheder, da familiens sorte får pludselig dukker frem ud af glemslen efter mange års fravær. Mere ved vi ikke om serien, som Netflix producerer i samarbejde med Sony Pictures Television, bortset fra at den også får premiere den 6. marts.

Bloodline. (Foto: Netflix)
Bloodline. (Foto: Netflix)
 

Gracie & Frankie
Her er en komedie om to ældre kvinder, der egentlig er rivaler, men som bliver kastet i armene på hinanden, efter at deres respektive ægtemænd erklærer deres kærlighed til hinanden og bliver gift! De to græsenker bliver nødt til at lære at navigere i en helt ny verden af smartphones og medicinsk potrygning. Hovedrollerne bliver spillet af Lily Tomlin og Jane Fonde. Serien får premiere den 8. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer