Her er de 9 bedste helse og fitness-apps til at holde nytårsforsættet

Har du svært ved at holde løftet til dig selv om at få en sundere krop – vi finder de 9 bedste apps

Hold nytårsforsættet med fitness- og helse-apps. (Foto: Colourbox)
Hold nytårsforsættet med fitness- og helse-apps. (Foto: Colourbox)

Nyt år – nye løfter. Sådan plejer det at være, men vi ved jo alle godt, hvad der sker. Efter et par uger trækker sofaen mere end omklædningsrummet i det lokale fitnesscenter. Hvis du har det sådan, så burde du måske overveje at få hjælp fra en app. Men der er tusindevis af dem, og at finde den rigtige kan være næsten lige så uoverskueligt som rent faktisk at træne. Men frygt ej, for det amerikanske magasin, Forbes, har fundet ni fitness og helse-apps, som faktisk virker.

Pact
Av – det her er virkelig en af de apps, der kan få dit nytårsforsæt i fedtefadet. Du skal nemlig indgå en pagt om, hvor meget du skal træne på en uge – misser du træning, skal du punge ud selv. Til gengæld får du også penge, hvis du overholder egne mål. App'en har tilmed en funktion, der handler om ernæring. Spiser du for meget af det slemme, så koster det.
App'en er gratis og virker både på iOS og Android.

Drunken selfie - så kaldt drunkie - bliver nu undersøgt af Facebook (FOTO: Dan Foy, Flickr) Elektronik Facebook vil forhindre fulde-selfies

LoseIt
LoseIt er måske app'en for dig, der mener det seriøst med at tabe vægt ved at spise bedre. LoseIt laver nemlig en unik plan for dig, du skal bare plotte mål for vægttab og generelle form ind. App'en tæller både dit indtag af kalorier, men har også en stregkode-skanner, så du kan blive bedre til at styre dit kalorieindtag i forhold til næringsværdi i de ting, du propper i hovedet.
App'en er gratis og virker både til iOS og Android.

Mindshift
Er dit nytårsforsæt centreret om at blive stærkere i sindet, og ikke i benene, så tjek Mindshift ud. Den er designet til at guide både voksne og teenagere med angst med strategier og råd, både privat og i professionelle situationer. App'en kan hjælpe brugeren med social angst, panik, konflikt og præstationsangst ved at ændre opfattelse af angsten.
App'en er gratis og virker både på iOS og Android.

Elektronik Endelig et sexy smart-ur

Cody
Det her er nok en app for dig, som er i gang, men hvis nytårsforsæt er at blive rigtig stærk. Cody er nemlig en social app, der ligesom facebook, gør det muligt at følge, dele og udveksle resultater fra træningen. Har du eksempelvis en drøm om at få superflotte lægmuskler – ja, så er det bare at finde et par på Cody, og spørge ejeren, hvordan han eller hun har nået sit resultat.
App'en er gratis og virker på iOS

Human
Her er en mere human app, der blot opfordrer dig til at bevæge dig 30 minutter dagligt, det er lige meget, om det er med rengøring, løb eller dans, for app'en fortæller dig, hvornår du har opnået målet. App'en sporer aktive minutter i løbet af dagen og beregner antallet af brændte kalorier under hensyntagen din vægt, hastighed og intensitet både ved, gåture, cykling og indendørs aktivitet.
App'en er gratis og virker på iOS.

Hot5 Fitness
Der er ikke noget frækt i denne app, men til gengæld er den proppet med viden om træning, som kommer direkte fra professionelle og med tilhørende video, så alle kan forstå det. Der er selvfølgelig forskellige niveauer, og app'en indeholder alt fra 5-minutters core-øvelser til 45 -minutters yoga-træning. Perfekt hvis du er på er farten og savner motion.
App'en er gratis i begrænset udgave og virker på iOS.

Carrot Fit
Skal du have det serveret på den hårde måde, så skal du overveje Carrot Fit – forestil dig en app, der taler til dig, som en hysterisk B.S. Christiansen Her bliver ikke lagt fingre i mellem, og du får ikke nye træningstips fra app'en, før du har smidt pund og kilo.
App'en koster 18,83 kr. og virker på iOS.

Find My Iphone kan hjælpe med andet end en våd bytur. En kvinde i USA blev fundet, efter hun havde ligget i 17 timer. (Foto: Apple) Elektronik Kvinde reddet med Find My Iphone

Noom Weight Loss Coach
Her er en app til alle os, der skal hjælpes helt fra start. Noom kombinerer en skridttæller og ernæringstræner i en app, så du kan notere måltider og træning igennem dagen, samtidig med at den tæller antallet af skridt, du har gået igennem dagen. Som opmuntring sender den dig artikler om træning og nærende madopskrifter.
App'en er gratis og virker både på iOS og Android.

Moves
Moves er en app, som i virkeligheden er til dig, der vil overbevise din udkårne om, hvor meget du faktisk bevæger dig. Moves tæller nemlig både antal skridt, men også om det har været på trapper, og selv på cyklen tæller den sammen, så du kan sige; se hvor god jeg er, stik mig sovsen.
App'en er gratis og virker på iOS.

0 kommentarer
Vis kommentarer