Her er smart-uret Nokia aldrig nåede at lancere

Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent

Så sent som februar 2014 viste Nokia en prototype af et smart-ur til kunder og partnere på Mobile World Congress i Barcelona, men projektet blev lukket ned af Microsoft, da Seattle-firmaet overtog Nokias mobildivision senere på året. Det skriver The Verge.

Uret gik under kodenavnet Moonraker og skulle have været lanceret samtidig med Lumia 930. Brugerfladen var inspireret af metro-designet i Windows Phone, og uret havde apps til email, telefoni, beskeder og fjernstyring af mobilkamera.

 

Man kunne også bruge Facebook fra uret, der ville være kommet med et stort udvalg af digitale urskiver, hvis det var dukket op i butikkerne.

 

Læs også: Nyt overvågningskamera til hjemmet

Men som nævnt blev projektet lukket ned, da Microsoft endelig overtog Nokias mobilforretning. Angiveligt fordi, Microsoft ville fokusere på sit eget smarte aktivitetsarmbånd, Microsoft Band.

Læs også: Sådan kommer Oculus Rift til at se ud

Billederne i denne artikel blev offentliggjort af Evan Blass (via Twitter-kontoen@evleaks), som fandt dem på Tumblr. Billederne er fjernet nu, men var blevet offentliggjort af en Microsoft-designer ved navn Pei-Chi Hsieh. Der er ikke tale om løse design-forestillinger, men om billeder, der ville være blevet brugt til marketing, hvis uret havde nået at se dagens lys.

4 kommentarer
Vis kommentarer