Høj ydelse i billig indpakning

Test: Huaweis nye budgetmærke imponerer og giver maksimalt udbytte for pengene

Huawei imponerer med sin nye budgetserie Honor. Her får du en god, stor skærm, fin ydelse, et hurtigt kamera og lang batterilevetid. (Foto: Lyd & Billede)
Huawei imponerer med sin nye budgetserie Honor. Her får du en god, stor skærm, fin ydelse, et hurtigt kamera og lang batterilevetid. (Foto: Lyd & Billede)

Af en billig telefon med stor skærm at være er Honor overraskende lille og let. Men selv om bagsiden er af glas, lykkes det ikke telefonen at se særlig luksuriøs ud, og den har ikke samme premium-følelse som Huawei Ascend.

Rart nok ledsages den store skærmstørrelse af virkelig høj opløsning. Full HD på en 5 tommers skærm giver en pixeltæthed på hele 441, hvilket er betydelig mere end Apples Retina-skærme.

Hurtigt kamera
Honors glansnummer er det hurtige kamera. Fra dvaletilstand kan du trykke to gange på volumenknappen og fyre et billede af på lidt over et halvt sekund.

Læs også:  Lille spejl på væggen der …

Desværre er billedkvaliteten ikke så god. Man får alt for ofte forkert eksponering, og der er ikke ordentlig skarphed i billederne.

At der sidder en otte-kernet processor i en mellemklasse-mobiltelefon, er ekstremt sjældent, og at du får så meget arbejdshukommelse ligeså.

Læs også: Den sidste Nokia

Men i almindelig brug er den kun almindeligt hurtig, og den grafiske ydelse er kun halvt så god som på smartphones i topklassen. Til gengæld kan du bruge telefonen i to dage takket være det stærke batteri.

Ikke luksuriøs
Huaweis nye budgetserie Honor imponerer med sin første model. Du får en god, stor skærm, rigtig fin ydelse, et hurtigt kamera og lang batterilevetid.

Den føles imidlertid ikke særlig luksuriøs, tager kun middelmådige billeder og er lidt for nærig med lagerpladsen. Men til en pris, der er det halve af, hvad en topmodel koster, er det helt acceptabelt.

Vil du have så meget telefon som muligt, men holde igen på budgettet, så er der ikke noget lige nu, der slår Honor 6.

Læs hele testen her

0 kommentarer
Vis kommentarer