Hunde-kærlighed: Ny slags Tinder til de firbenede

Går din hund (eller du selv) og mangler selskab på gåturerne i parken? Så skal du måske hente app'en 'Tindog', der hjælper dig og din hund med at finde legekammerater

Med en hunde-dating app kan både din bedste ven og du selv stifte nye bekendtskaber – i afslappede rammer. (Foto: Eddy Van/Flickr)
Med en hunde-dating app kan både din bedste ven og du selv stifte nye bekendtskaber – i afslappede rammer. (Foto: Eddy Van/Flickr)

Dating-app'en Tinder er fantastisk, hvis du er på jagt efter den eneste ene (eller blot en fræk aften).

Men har du nogensinde tænkt over, at din hund også kan føle sig ensom? Måske længes den efter en firbenet kammerat, som den kan lege og gå ture med? Måske mangler I begge et andet hunde-par at gå ture med?

Det forfærdelige øjeblik. Det kan du nu slippe for. (Foto: Flickr/Elizabeth Ashley Jerman) Elektronik App'en der slår op med kæresten for dig

I så fald bør du se nærmere på en app, der svarer til Tinder – bare for hunde, Tindog. Den fungerer i høj grad som Tinder: Du laver en profil til din hund med et billede og en kort beskrivelse af hunden, f.eks. race, bopæl og alder.

Elektronik Googles computer har psykedeliske drømme

En hund kan som bekendt ikke betjene en smartphone, så det er ejeren, der 'swiper' til højre, hvis den pågældende hund er interessant, og til venstre ved de hunde, som ikke lige er sagen. Når to hundeejere 'matcher', kan de begynde at chatte med hinanden og herefter arrangere et mødested.

App'en opfordrer også ejerne til at skrive lidt om dem selv, således at hunde-daten ikke ender i pinlig tavshed, modstridende personligheder og akavet stemning.

Det der er altså ikke motion (Foto:  Flickr/Eurritimia) Elektronik Hvert fjerde barn tror computerspil er motion

Egentlig et udmærket dating-alternativ til hundeejere, der ikke er synderligt begejstret for Tinders 'lige på og hårdt' tilgang til datingen. Og så kan du tilmed slippe billigt fra en hunde-date, der hverken koster dig en imponerende middag eller kulørte drinks.

Tindog er indtil videre kun tilgængelig på Google Play, men den er (utroligt nok) ikke den eneste hunde-dating app. 'Meet My Dog' og 'Sniffr' er således begge gode alternativer til Tindog, hvis du f.eks. har en iPhone.

Eneste krav for dem alle er, at det er strengt forbudt at oprette en profil til din kat.

4 kommentarer
Vis kommentarer