Apple med på batterivognen: Nu kan du få mere strøm til din iPhone

Den gør telefonen tudegrim og er dyr, men Apple tager gerne dine penge for et eksternt battericover

Den er hverken særlig pæn eller praktisk - men du får masser af batteritid i coveret. Apple oplyser dog intet om, hvor stort batteriet faktisk er. (Foto: Apple)
Den er hverken særlig pæn eller praktisk - men du får masser af batteritid i coveret. Apple oplyser dog intet om, hvor stort batteriet faktisk er. (Foto: Apple)

Hvis du ejer en iPhone, kender du problemet: der er ikke batteri nok - selv i de nyeste udgaver - til en normal arbejdsdag. Slet ikke hvis du er superbruger.

Man kan også lave gruppechats med op til 100 spillere i den nye app fra PlayStation. Mobil Nu kan PlayStation-spillere chatte med mobilen

Og nu har selv Apple overgivet sig og erkender med et nyt produkt, at der mangler batterimuskler i deres telefoner.


CNET.com har haft fingrene i coveret, der - udover bulen på ryggen - har et problem med tilslutning af de fleste hovedtelefonstik. (Video: YouTube)

Bulet og grim
Smart Battery Case hedder det bulede og ærligt talt tudegrimme cover, der ifølge Apple giver dig op til 25 timers taletid og næsten lige så meget tid på nettet.

Apple oplyser officielt intet om størrelsen på batteriet - altså hvor mange mAh, der er i batteriet.

ANMELDELSE: En uge med det grimme cover

Men iFixit.com har åbnet coveret og kan fortælle, at batteriet er på 1.877 mAh - en smule mere end, der findes i en iPhone 6.

Apple Maps følger automatisk med, når du køber fx en iPhone. Google Maps og andre kortprogrammer skal du derimod selv hente ned. Mobil Apple: Nu slår vores kortprogram Google Maps

Prisen er i øvrigt lige så hamper som på andre originale Apple-produkter: 829 kroner. Og så passer det hvide eller sorte cover alene til iPhone 6S og 6.

Batteri-coveret fås også i sort. (Foto: Apple)
Batteri-coveret fås også i sort. (Foto: Apple)

Derfor er det så grimt

Der er måske en banal forklaring på, hvorfor Apples nye battericover er så grimt: firmaet er bange for en patentsag.

Ifølge The Verge har Mophie, der producerer et kendt battericover, patenter på en række designs og funktioner. Og de forhindrer Apple i at lave lige netop det design, der kunne gøre deres cover pænere.

 

Alternativ: Køb eksternt batteri
Til den pris - og med det design - lyder anbefalingen herfra: køb et par eksterne batterier eller overvej et af markedets andre covers.

Der er masser af dem - og du bliver træt af bulen!

Mobil Av for pokker: - iPhone brød i brand i min lomme

2 kommentarer
Vis kommentarer