Denne mobil er både en tablet og en pc

ASUS PadFone kan transformeres til en tablet-computer, udstyres med tastatur og har en stylus til skærmen, der også virker som headset

ASUS PadFone gider ikke bare være mobil, den kan nemlig også transformeres om til tablet-computer og udstyres med tastatur. (Foto: Jeppe Christensen)
ASUS PadFone gider ikke bare være mobil, den kan nemlig også transformeres om til tablet-computer og udstyres med tastatur. (Foto: Jeppe Christensen)

ASUS har netop lanceret det måske mest mærkværdige produkt her på Mobile World Congress i Barcelona. ASUS PadFone er en 4,3-tommer Android-mobil, der passer ind i et medfølgende 10,1-tommer tablet-etui og på den måde giver dig adgang til websurfs, apps og dit digitale liv på den store berøringsfølsomme skærm.

PadFone kan også udstyres med et tastatur, så du kan bruge den som en tynd og let bærbar, og de ekstra indbyggede batterier i både tablet og tastatur giver ifølge ASUS ni-dobbelt batterilevetid.

Stylus virker som Bluetooth headset
Men her stopper løjerne ikke. Du vil også kunne købe en stylus, der kan bruges til at tegne på tabletskærmen á la hvad vi allerede har set fra Samsungs Galaxy Note. Får du et opkald holder du bare stylussen op til øret – den virker nemlig også som trådløst Bluetooth headset.

ASUS lover, at PadFone er klar allerede til april, men vi kender endnu ikke prisen. Den teknologiske indmad er baseret på en spritny 1,5-gigahertz dualcore-processor samt Googles Android-operativsystem i den nyeste version 4.0.

I løbet af efteråret kommer ASUS også med en udgave af PadFone, der understøtter 4G LTE, så du vil kunne downloade data på farten med op til 80 megabit i sekundet.