Her er iPhone 5

Utrættelige nørder har brugt lækkede specifikationer til at bygge en fysisk kopi af Apples næste iPhone – større skærm og slankere profil

Kopien er fræset ud af ét stykke alminium og har glasfront. Er designet ægte, så ser iPhone 5 ud til at blive utrolig tynd. (Foto: Giga Netzwerk)
Kopien er fræset ud af ét stykke alminium og har glasfront. Er designet ægte, så ser iPhone 5 ud til at blive utrolig tynd. (Foto: Giga Netzwerk)

Apple afslører firmaets næste iPhone på fredag, men gutterne fra websiden Benm.at hævder, at de allerede ved hvordan Apples næste gadget kommer til at tage sig ud. De har taget angiveligt lækkede specifikationer til etuier til iPhone 5 og skabt en fysisk kopi af mobilen.

Kopien er fræset ud af et enkelt stykke aluminium, og designet virker umiddelbart troværdigt og ser meget Apple-agtigt ud.

LÆS OGSÅ:iPhone 5 om få uger

Hvis designet er ægte, så kan vi se frem til en iPhone 5, der er væsentlig tyndere end den nuværende iPhone 4. Kopien måler blot 6,86 millimeter i toppen og 5,33 millimeter i bunden. Den nuværende iPhone 4 er 9,3 millimeter tynd.

Større skærm
Den er faktisk lidt bredere, og det skyldes angiveligt at Apple for første gang booster skærmstørrelsen og udstyrer iPhone 5 med en 4-tommer skærm.

LÆS OGSÅ:Ny iPhone-prototype glemt på bar

Designet lader til at være stærkt inspireret af iPad 2 med en konstruktion af metal og afrundede hjørner. Et arbejdspapir fra en markedsanalytiker fra Deutsche Bank spår ligeledes, at Apples næste iPhone vil være fræset ud af ét stykke aluminium og bruge samme unibody-design, som firmaet benytter i sine bærbare computere og iPad 2.

Etuier til iPhone 5 er også dukket op i lagersystemet hos det amerikanske teleselskab AT&T.

Under alle omstændigheder bliver vi alle sammen meget klogere på tirsdag.