Her er Sony Ericssons nye supermobil

IFA 2011: Ny processor gør Sony Ericssons Xperia Arc S til firmaets hurtigste mobil til dato

Med ny processorkraft skulle Arc S have en 25 procent hurtigere kameraopstart og være 20 procent hurtigere til at læse websider end Arc. (PR foto)
Med ny processorkraft skulle Arc S have en 25 procent hurtigere kameraopstart og være 20 procent hurtigere til at læse websider end Arc. (PR foto)

Sony Ericsson viste deres nye Arc S fram på årets IFA-messe, og der er naturligvis tale om en opfølger til Arc.

Arc S har en 1.4Ghz processor og Sony 3D sweep panorama teknologi og giver adgang til Sony Entertainment Network services – 'Music Unlimited' og 'Video Unlimited.' Music Unlimited kommer til Danmark senere på året.

- Xperia Arc S er den hurtigste og mest underholdende Xperia-mobil til dato og med de nye musik og film tjenester fra Sony, som vi har tilføjet, så kommer Xperia Arc S med den bedste og hurtigste underholdningspakke til danskerne, siger Kenneth Møller, Account Manager for Danmark og Island, Sony Ericsson i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Skidesmart boks til din smartphone

'Video Unlimited' (pt. eksklusiv for Sony Ericsson Xperia) giver adgang de seneste Hollywood-film, alle de store klassikere og de hotteste tv-serier fra alle de store studier.

Takket været den nye processorkraft skulle Arc S have en 25 procent hurtigere kameraopstart og skulle være 20 procent hurtigere til at læse websider end Arc.

Arc S får nogle af Sonys bedste teknologier som 3D sweep panorama, der gør det muligt at tage 3D billeder og vise dem ved at koble mobilen til et 3D-TV med et HDMI-stik.

LÆS OGSÅ: Monsterfladskærm med brillefri 3D

Skærmen er 4,2 tommer stor med Reality Display med Mobile BRAVIA Engine. Herudover kommer Xperia arc S med et 8-megapixelkamera med HD-video og Sonys prisvindende Exmor R-optik til mobiltelefoner.

Sony Ericsson Arc S kommer ud på markedet i løbet af oktober. Den kommer i flere farver, blandt andet sort, hvid og pink.

Læs flere nyheder fra IFA 2011 på GEAR Online.