'Apple taber iPhone 5 med vilje'

For anden gang i træk har Apple mistet en kommende iPhone på en bar, og nationen! har gennemskuet firmaets mediestunt

Det var her på Cava 22 i San Francisco, at en Apple-medarbejder angiveligt skulle have tabt en prototype af den kommende iPhone 5 ved et uheld. (Foto fra Google Maps)
Det var her på Cava 22 i San Francisco, at en Apple-medarbejder angiveligt skulle have tabt en prototype af den kommende iPhone 5 ved et uheld. (Foto fra Google Maps)

I dag er det blevet afsløret, at Apple angiveligt mistede en prototype af den kommende iPhone 5 på en tequila-bar i San Francisco i slutningen af juni.

Nøjagtig det samme skete også i april 2010, da en prototype af iPhone 4 dukkede op, efter at en Apple-medarbejder havde haft en lidt for våd aften på en tysk biergarten i Redwood City.

Men sådanne baggrundshistorier hopper medlemmerne af Ekstra Bladet nationen! ikke på. Apple er i gang med endnu et mediestunt for at skabe opmærksomhed omkring den kommende smartphone, der forventes i handlen i oktober.

SE OGSÅ: TV: Her er den nye iPhone 5 ... eller hvad?

'Så er Apple i gang med at hype et produkt igen-igen' ... 'Jeg synes sgu efterhånden, det er kedeligt,' skriver Kim B.

Klaus A. er enig:

'Hvor er det plat af Apple. Apple gør det netop, fordi de har indset, at Iphone5 IKKE har noget nyt, og det, den har, gør den dårligere end konkurrenterne.'

Og Michael A. supplerer sarkastisk:

'Ja ja, selvfølgelig er det rigtigt, hvis det noget som helst hold i den historie, så var den nok kommet tidligere, og der var nok også nogle billeder af telefonen.'

Smart mediestunt
Men hvis det virkelig er et mediestunt, så er der også dem, der tager af hatten af for Apple.

'Smart nok ... Nogen af jer der nogensinde har set Apple bruge penge på reklame/markedsføring????,' skriver mapesus a.

Men lidt mere opfindsomhed er at ønske, mener Glenn N.:

'Det er godt nok den billigste form for reklame ... Dermed ikke sagt, at jeg ikke gerne ville eje den, men man burde ikke lave samme 'trick' to år i træk.'

HVAD MENER DU? ER APPLE UDE I ET MEDIESTUNT, ELLER ER DER BARE EN MEDARBEJDER, SOM HAR HAFT EN LIDT FOR VÅD AFTEN I BYEN?