HTC bryder løfte til Desire-ejere

HTC Desire, en af sidste års mest populære mobiler, får ikke en opdatering til Android 2.3 som oprindelig antaget

HTC Desire får ikke en opdatering til Android 2.3. Mobilen har ikke nok hukommelse, lyder udmeldingen fra HTC. (Foto: HTC)
HTC Desire får ikke en opdatering til Android 2.3. Mobilen har ikke nok hukommelse, lyder udmeldingen fra HTC. (Foto: HTC)

Går du rundt med et eksemplar af mobiltelefonen HTC Desire i lommen, så kan du godt glemme alt om, at få operativsystemet opgraderet til den nyeste version af Android.

HTC har nemlig netop meddelt, at firmaet ikke vil sende en opdatering ud, der udstyrer Desire med version 2.3 af Android-operativsystemet, også kendt som Gingerbread.

Det taiwanske firma havde ellers oprindelig indikeret, at man ville være klar med en opdatering til mobilen her i slutningen af juni.

- Vores ingeniører har arbejdet hårdt over de seneste par måneder på at finde en måde, hvorpå Gingerbread kunne bringes til HTC Desire uden at kompromittere den HTC Sense-oplevelse, du forventer fra vores mobiler, skriver firmaet på sin britiske Facebook-side.

- Vi er desværre nødt til at meddele, at vi har måtte acceptere, at der ikke er nok hukommelse, så Gingerbread kan sameksistere med HTC Sense-oplevelsen på HTC Desire, lyder forklaringen.

HTC undskylder overfor sine brugere, men heldigvis har firmaet masser af nyere modeller, som du kan kaste dine penge efter.

Ambitiøse brugere, der ikke er bange for at rode rundt i maskinrummet, kan allerede nu downloade uofficiel software fra hobbysider på nettet, der opdaterer HTC Desire til Android 2.3.

0 kommentarer
Vis kommentarer