Ny iPhone kan købes til november

Kilder hos den britiske telekæde, Phones4U, afslører at Apples næste iPhone kan hives ned fra hylderne den 21. november

Den næste iPhone annonceres til september, lanceres til november og kommer angiveligt til at hedde iPhone 4S. (Foto: Apple)
Den næste iPhone annonceres til september, lanceres til november og kommer angiveligt til at hedde iPhone 4S. (Foto: Apple)

På det seneste har der været en overflod af rygter på nettet, der peger i retning af, at Apples næste iPhone lanceres til september, og ikke i juni som ellers har været tilfældet siden originalen i 2007.

Nu rapporterer det engelske gadgetmagasin T3, at iPhone 5 kan hives ned fra de britiske butikshylder den 21. november. De betyder at der potentielt kan gå over to måneder fra den næste iPhone lanceres til at den rent faktisk kan købes.

T3 har informationen fra en unavngiven kilde hos den engelske telekæde, Phones4U, men historien melder ikke noget om, hvordan kilden har haft adgang til informationen, hvis den ellers passer.

iPhone 4S og ikke 5?
Apple afholder sin årlige udviklerkonference i San Francisco fra den 6.-10. juni, og det var oprindelig ventet, at Steve Jobs her ville introducere den næste iPhone. Sidenhen har flere medier rapporteret, at Apple udelukkende vil fokusere på software og, at den næste iPhone først afsløres til september.

Andre medierapporter peger i retningen af, at den næste iPhone ikke kommer til at hedde iPhone 5, men derimod iPhone 4S, og at den vil have et design, der minder meget om den nuværende model. Skærmen vil være større og gå helt ud til kanten, mobilen vil bruge samme processor som iPad 2, samt understøtte HSPA+ for hurtigere 3G-hastigheder.0 kommentarer
Vis kommentarer