Nu kommer den hvide iPhone endelig

Efter 10 måneders forsinkelse vil Apple endelig sælge en hvid udgave af iPhone 4 om få uger, men efterfølgeren vil lade vente på sig

Den hvide iPhone 4 ryger ud i butikkerne i slutningen af måneden, rapporterer Bloomberg Businessweek (Foto: Apple)
Den hvide iPhone 4 ryger ud i butikkerne i slutningen af måneden, rapporterer Bloomberg Businessweek (Foto: Apple)

Oprindelige skulle der både have været en sort og en hvid iPhone 4, men Apple har haft problemer med at producere den hvide model, og derfor har millionvis af købere haft valget mellem sort og … sort. Men det ændrer sig angiveligt om få uger, skriver Bloomberg Businessweek.

Det amerikanske erhvervsmagasin har talt med tre anonyme kilder, der alle bekræfter at den hvide udgave af iPhone 4 ryger til salg i USA indenfor få uger. Det forventes at lanceringen også gælder resten af verden, hvor Apple sælger iPhone 4.

iPhone 5 først til september
Det er et interessant tidspunkt for Apple at lancere den hvide iPhone 4, for firmaet har over de tidligere år lanceret nye modeller i juni. Sådan kommer det ikke til at gå denne gang, skriver Bloomberg Businessweek. Ifølge magasinets kilder vil Apple ikke lancere iPhone 5 på sin udviklerkonference, der løber af stablen fra den 6. til den 10. juni, men i stedet udskyde lanceringen til september. Det vil givet fald være første gang, at Apple ikke lancerer en iPhone i juni måned.

Både iPhone 3G og iPhone 3GS kunne fås i hvid, og den nye iPad 2 fås også i hvid.