Microsoft sender iPhone i graven

Microsoft er snart klar med sit nye operativsystem til mobiltelefoner og holder i anledningen stort begravelsesoptog for iPhone

En gruppe entusiastiske Microsoft-ansatte er fast besluttet på at ligge iPhone i jorden. (Foto fra Flickr)
En gruppe entusiastiske Microsoft-ansatte er fast besluttet på at ligge iPhone i jorden. (Foto fra Flickr)

Kig lige på billedet. Hvad du ser er intet ringere end hundredvis af Microsoft-medarbejdere, der afholder et begravelsesoptog for iPhone og Blackberry. Mange er klædt ud og der er selvfølgelig rustvogne, kister og kreative udsmykninger af biler.

Microsoft har brugt det sidste halvandet år på at arbejde intensivt på et nyt operativsystem til mobiltelefoner, Windows Phone 7, der kan konkurrere med smartphones som eksempelvis iPhone.

Europa er først
Windows Phone 7 er nu endeligt færdigt og sendt ud til producenterne, der er klar med mobiler senere på året. Ganske overraskende bliver amerikanerne forbigået og de første mobiler lanceres i Europa, og her i Danmark, i løbet af oktober.

Du skal altså vente en måneds tid endnu, men du kan slå tiden ihjel med dette billedgalleri på Flickr eller nedenstående YouTube-video, hvor en gruppe Microsoft-medarbejdere genskaber Michael Jacksons Thriller-video. Forhåbentlig kommer der lidt mere stil over Windows Phone 7 ...