Apple fikser batteriproblemer

Ny softwareopdatering fikser problem med iPhone, der suger batteriet tom på ingen tid. Tilføjer også nye multitouch-bevægelser til iPad

Hvis du har haft problemer med batterilevetiden på din iPhone, så hent Apples nye softwareopdatering. (Foto: Apple)
Hvis du har haft problemer med batterilevetiden på din iPhone, så hent Apples nye softwareopdatering. (Foto: Apple)

I sidste uge erkendte Apple, at bugs i softwaren til iPhone betyder, at nogle brugere oplever, at batteriet suges tør på næsten ingen tid.

- Et lille antal kunder har rapporteret en batterilevetid, der er kortere end ventet med iOS5-enheder, meddelte en talskvinde fra Apple, der lovede at en softwareopdatering var på vej.

LÆS OGSÅ:Apple: Der er et problem med batteriet

Nu er den softwareopdatering ankommet, og ifølge Apple, så løser den problemerne med batterilevetiden. Derudover så retter den også et uspecificeret problem med dokumenter i skyen, og så tilføjer den multitasking-bevægelser til den originale iPad, så brugere eksempelvis kan skifte imellem åbne apps ved at køre fire fingre henover skærmen, køre fire fingre op for at vise åbne apps eller knibe med fire fingre for at komme tilbage til hjemmeskærmen.

LÆS OGSÅ:Apple snyder dig for ny, smart funktion

Opdateringen kan hentes nu, enten via iTunes-programmet på din Windows-pc eller Mac, eller ved at gå ind i Indstillinger på din iPhone eller iPad og vælge Softwareopdatering.