Samsung Galaxy S5 afsløres til februar

Samsung præsenterer den nye model ved Mobile World Congress i Barcelona

Samsung har en opfølger til Galaxy S4 på trapperne. Det ser ud til at den bliver præsenteret i Barcelona til februar. (Foto: Lee Jin-man/AP)
Samsung har en opfølger til Galaxy S4 på trapperne. Det ser ud til at den bliver præsenteret i Barcelona til februar. (Foto: Lee Jin-man/AP)

Samsungs fortsatte kamp for at udfordre Apple på smartphone-området får skrevet et nyt kapitel til februar, når den sydkoreanske it-virksomhed afslører den nye Galaxy S5.

Ifølge koreanske medier har vicepræsident for Samsung, Donghoon Chang, så godt som bekræftet, at den nye smartphone afsløres på Mobile World Congress i Barcelona. Teknologi-messen kører fra 24. til 27. februar.

Ifølge ienews24 mødtes Donghoon Chang med journalister på et hotel i Seoul i forbindelse med nytåret, og her blev der blandt andet luftet flere af rygterne om den nye smartphone. Da der blev spurgt til en lancering i forbindelse med MWC i Barcelona reagerede Donghoon Chang med sigende nik.

Der blev også spurgt ind til forlydender om, at Samsung har arbejdet med en highend smartphone med cover i metal og en fleksibel skærm. Det valgte Chang hverken at be- eller afkræfte, men konstaterede blot, at det har været inde i overvejelserne.

Galaxy-varianten med metalcover og fleksibel skærm er på rygteplan døbt Galaxy F.

Ti gadgets vi glæder os til i 2014